Evo me, evo
Dobar dan, čitala sam ja vas redovno samo nisam mogla kuckati
Nije se promenilo puno toga za ovih par dana mog odsustva osim što pijem neki vitamin B i što imam utisak da ću bika da pojedem, izuzetno mi je teško, ali se nekako kontrolišem. Uazim u PMS pa kontam da će ispred mene biti ludih nedelju dana!
Sutra je trebao da bude moj dan za merenje, ali pre neki dan vaga me nije obradovala za razliku od metra pa ću vagu da ostavim po strani da se motivacija ne bi dovela u pitanje, a obime ću da ispratim.
Ono što je novo je da sam probala meso od koze ( kozletinu, kozetinu) i ukusa je sličnog jagnjetini, ali je sladje. KAsnije sam pročitala da je to jedno od zdravijih i niskokaloričnijih mesa. Ostala sam verna lepom doručku, za ručak sam unosila proteine, večera uglavnom voće. Iako je lubenica voće sa visokim GI mnogo mi prija jedem je u velikoj količini, ali se trudim da je ne jedem nakon 18h.
S obzirom na ove vrućine, slabo izlazim napolje do večernjih časova. Počela sam da radim neke lagane vežbe sa loptom i bez lopte, nije ništa veliko da bih mlatila o tome, ali verujem da je bolje i to nego ništa.
Moji su kupili neku biljnu mast, da li je neko od vas koristio? Da li se prednost daje svinjskoj ili biljnoj?