Hvala
Tinčice, Bebe i Lilihip....evo idem iz šetnje po komšiluku i svraćala sam i kod vas...
Inače ja tako prvo obiđem druge dnevnike, pokupim utiske, vidim kako forum diše, osetim atmosferu i trendove, pa tek onda pišem kod sebe...
Pa...moguće je da i pronađete neku inspiraciju..pročitajte jednog dana ceo dnevnik ali i druge dnevnike....to je jako korisno, ali bez obzira i ako nemate mnogo zajedničkog sa drugom osobom...i dalje je čitanje dnevnika korisno....
Videćemo se još i pratiti naravno, tu smo za podršku jedni drugima, savete..
Tinčice, vodeni ti je 56.dan pa 87.
Evo mene posle ovog proteinskog dana....
25. Mart – P dan – 49/91 – II deo -
Tužna i netužna...
D: 2 pomorandže (nisu bile lepe)
U: malo kikirikija
U: jabuka
R: Tunjevina, pečena paprika (pečena iz zamrzivača izvađena pa na malo ulja propržena), 2 tonusa, šolja supe
U: kikiriki !!!!!!!!!!!
V: VELIKA zelena salata sa malo suvog mesa - komadići ubačeni u salatu... Reče mi jedna osoba danas da sam smršala, a one godine kada smo zajedno radili ,,baš sam onako imala obline,, (tad sam bila vitka i ok ali deblja nego sad)...
Lični trener me sinoć zamolio da dobijem 2 kg i da ih rasporedim na određeni način....da ne prepričavam dalje detalje...
Majkomila mi dala korisne upute i savete za mamu, a nje sad nema da se javi, pa se i za nju brinem, pa sam duplo tužna...
Vidimo se....