Ima tu nečeg. Ja sam gledala jednu emisiju u kojoj je objašnjeno: orah kada se otvori ima izgled sličan ljudskom mozgu, pa je zbog toga dobar za mozak. Pasulj ima oblik bubrega, pa je odličan za zdravlje bubrega. Šare na šargarepi su veoma slične onim na ljudskim zenicama, a zna se da je šargarepa odlična za vid. Slično je i sa smokvama, bademima koje imaju oblik nekih reproduktivnih organa, te doprinose njihovom zdravlju.Navodno su i orasi jako preporučljivi ... moji su gledali neku emisiju gde je lekar objašnjavao da su dobri protiv senilnosti, pa ih obilato koriste ... ako primetim po njima da pomaže, javljam
Ja lično ih često konzumiram (ona jedna šaka za užinu) ... ali ... i dalje sam poprilično senilna
Onda se vi zene drzite lubenice. To vam je i za gepek i za zracne jastuke.Ima tu nečeg. Ja sam gledala jednu emisiju u kojoj je objašnjeno: orah kada se otvori ima izgled sličan ljudskom mozgu, pa je zbog toga dobar za mozak. Pasulj ima oblik bubrega, pa je odličan za zdravlje bubrega. Šare na šargarepi su veoma slične onim na ljudskim zenicama, a zna se da je šargarepa odlična za vid. Slično je i sa smokvama, bademima koje imaju oblik nekih reproduktivnih organa, te doprinose njihovom zdravlju.
Onda se vi zene drzite lubenice. To vam je i za gepek i za zracne jastuke.
Onda se vi zene drzite lubenice. To vam je i za gepek i za zracne jastuke.Ima tu nečeg. Ja sam gledala jednu emisiju u kojoj je objašnjeno: orah kada se otvori ima izgled sličan ljudskom mozgu, pa je zbog toga dobar za mozak. Pasulj ima oblik bubrega, pa je odličan za zdravlje bubrega. Šare na šargarepi su veoma slične onim na ljudskim zenicama, a zna se da je šargarepa odlična za vid. Slično je i sa smokvama, bademima koje imaju oblik nekih reproduktivnih organa, te doprinose njihovom zdravlju.
Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 3 gosta
Copyright 2017 © Dijeta.net. All Rights Reserved. Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Limited.