Odgovori 1041 post
I ljubav sam pojela!
  • Tebi_Za_Ljubav
    Još malo pa profi
    Još malo pa profi
    Pridružio se: pre 10 godine

Re: I ljubav sam pojela!

od Tebi_Za_Ljubav » pre 8 godine

Da,da...zbog mnoštva omega 3 masnih kiselina riba je fenomenalna...paradajz, brokoli, ljute papričice isto :)
    Bez obzira šta mi se desi, ja sam borac, a ne žrtva!
  • leonida
    Profesionalac
    Profesionalac
    Pridružio se: pre 15 godine

od leonida » pre 8 godine

Navodno su i orasi jako preporučljivi ... moji su gledali neku emisiju gde je lekar objašnjavao da su dobri protiv senilnosti, pa ih obilato koriste ... ako primetim po njima da pomaže, javljam :)
    Ja lično ih često konzumiram (ona jedna šaka za užinu) ... ali ... i dalje sam poprilično senilna :(
    Početna kilaža 99 kg, krajnja 67 (oko godinu dana dijete).

Nov početak 03.09.2018.početna 79, trenutna 76, cilj 67.
  • Luna85
    Još malo pa profi
    Još malo pa profi
    Pridružio se: pre 9 godine

od Luna85 » pre 8 godine

Treba da putujem kod sestre na par nedelja pa sam joj već najavila sirovu hranu na dan dva, setih se tvojih jelovnika pre ovih lepinja :D
    Ja sam počela već par dana da samo izrendam živu pečurku, tikvicu i iscekam paradajz, krastavce i u to dodam malo sira ili kiselog mleka i tako doručkujem ili večeram. Odlično. Jedino još uvek nisam uvela voće, ponekad pojedem nešto ali je to baš retko.
    Početak 9.1.2016 - 74 kg 17.4.2016 - 61.3 kg drugi novi početak 17.9.2017 - 66 kg
  • Tebi_Za_Ljubav
    Još malo pa profi
    Još malo pa profi

Nikada se ne bih hranila 100% sirovo, ali mi je ovaj period itekako prijao. :) verovatno i zbog ovih vrućina.
    Sinoć sam bila malo u gradu. Došla kući zaspala ko beba. Danas dan sam prespavala, ustala sam samo da jedem da se istuširam i nazad u krevet....i još mi se spava :D

Dan 5

Doručak:......
    Ručak: jagnjetina i mladi sir, paradajz
    Večera: mladi sir i slanina

Sutra bih trebala da se merim :roll:
  • Tebi_Za_Ljubav
    Još malo pa profi
    Još malo pa profi

92,8 :headbang: presrećna, prezadovoljna :roll: Pre neki dan je bilo i niže, ali s obzirom da sam dva dana imala VK - srećna sam :013:
  • narcisa
    Profesionalac
    Profesionalac
    Pridružio se: pre 11 godine

od narcisa » pre 8 godine

Hihihihihihihihihih!!!!! Čestitke!!!. Sad smo 0:0, biće gusto u fotofinišu. :009:
  • Helen
    Amater
    Amater

od Helen » pre 8 godine

Auuu kakva trka :pivo: :pivo:
    visina 157cm, godine 26
  • Debeliccka
    Profesionalac
    Profesionalac
    Pridružio se: pre 12 godine

od Debeliccka » pre 8 godine

Nemojte da se gurate vas dve na toj 92,8 poziciji nego brže bolje nastavite, da ne pravite gužvu 8) i da mogu drugi ljudi tu da priđu ! Ne zadržavajte red.. :wink:
    Čestitam i tebi! :pivo:
    Slika

5.11.2012.-74kg, 6.12.2012-67kg, 2.2.2013-62kg, 25.3.2013.-60kg, 6.5.2013.-59kg, 8.6.2013.-58kg, polovina juna 2013 - 57kg i posle toga 57kg sa povremenih 58kg na kratko...
  • leonida
    Profesionalac
    Profesionalac
    Pridružio se: pre 15 godine

od leonida » pre 8 godine

Au, sl se naređaše lepi minusi! Bravo :013:
    Početna kilaža 99 kg, krajnja 67 (oko godinu dana dijete).

Nov početak 03.09.2018.početna 79, trenutna 76, cilj 67.
  • Vedrana
    Amater
    Amater

od Vedrana » pre 8 godine

Navodno su i orasi jako preporučljivi ... moji su gledali neku emisiju gde je lekar objašnjavao da su dobri protiv senilnosti, pa ih obilato koriste ... ako primetim po njima da pomaže, javljam :)
    Ja lično ih često konzumiram (ona jedna šaka za užinu) ... ali ... i dalje sam poprilično senilna :(
    Ima tu nečeg. Ja sam gledala jednu emisiju u kojoj je objašnjeno: orah kada se otvori ima izgled sličan ljudskom mozgu, pa je zbog toga dobar za mozak. Pasulj ima oblik bubrega, pa je odličan za zdravlje bubrega. Šare na šargarepi su veoma slične onim na ljudskim zenicama, a zna se da je šargarepa odlična za vid. Slično je i sa smokvama, bademima koje imaju oblik nekih reproduktivnih organa, te doprinose njihovom zdravlju.
    19.09.2018. 103.3 kg
  • Kufi
    Amater
    Amater

od Kufi » pre 8 godine

Ima tu nečeg. Ja sam gledala jednu emisiju u kojoj je objašnjeno: orah kada se otvori ima izgled sličan ljudskom mozgu, pa je zbog toga dobar za mozak. Pasulj ima oblik bubrega, pa je odličan za zdravlje bubrega. Šare na šargarepi su veoma slične onim na ljudskim zenicama, a zna se da je šargarepa odlična za vid. Slično je i sa smokvama, bademima koje imaju oblik nekih reproduktivnih organa, te doprinose njihovom zdravlju.
    Onda se vi zene drzite lubenice. To vam je i za gepek i za zracne jastuke. :D
    Nema sveca bez Velike Petke, ni pištolja bez duge devetke.
  • Luna85
    Još malo pa profi
    Još malo pa profi

od Luna85 » pre 8 godine

Onda se vi zene drzite lubenice. To vam je i za gepek i za zracne jastuke. :D[/quote]

:D možda ipak dinje za pozadinu, da ne preterujemo :D
    Početak 9.1.2016 - 74 kg 17.4.2016 - 61.3 kg drugi novi početak 17.9.2017 - 66 kg
  • Tebi_Za_Ljubav
    Još malo pa profi
    Još malo pa profi

Hvala, hvala :)
    Onda se vi zene drzite lubenice. To vam je i za gepek i za zracne jastuke. :D

Objasnite mi: zašto su meni onda ipak banane najdraže? :16:
  • narcisa
    Profesionalac
    Profesionalac
    Pridružio se: pre 11 godine

od narcisa » pre 8 godine

Hihihihihi.
    Dinja ili kokos za poprsje, a za zadnji trap...hm... lubenica je ipak...
    :mahalo:
  • Luna85
    Još malo pa profi
    Još malo pa profi

od Luna85 » pre 8 godine

Kako je dobro sto imate istu kilazu, odmah obe i motivaciju plus. Čestitam tzlj, bas je dugo bila ona brojka na tikeru sreca pa se pomerila najzad!
Odgovori 1041 post