Nisu mogli da prodju Mirni jer su bili kao babe... Rasuti po terenu bez ikakvog reda... Igraci protivnickog tima nepokriveni najcesce... A koliko su sansi propustili, to je prica za sebe... Zasluzeno su izgubili definitivno...
"...i svaki put kad budeš komadić sebe dao i svoje snove svetu po vetrovima slao, ličiće jutro na tebe više nego na druge..." Mika Antić
Meni je jako žao, ali nije tragično. Ne razumem se u fudbal, meni je izgledalo da se dosta trude i da nisu imali sreće, ne mogu da kritikujem, kad ne se ne razumem, i kad nisam bila u njihovoj koži. Biće sve bolje i bolje na daljim takmičenjima.
Dragi moji, ja se prijavila za učešće na nagradnoj igrici, sve ima na mom blogu, pa eto, u mom potpisu je adresa, kliknite, neka vas net odvede u moje carstvo, a tamo vas čeka moj ručni rad i uputstvo za glasanje. Hvala!
Cao. Hitno mi je potrebna pomoc! trenutno sam na Atkinsovoj dijeti. Mnogo me zbunjuje. Zato imam par pitanja. Da li smem da pijem coca colu zero i da jedem mlecne proizvode? pre 4 god sam drzala ovu dijetu, ali nisam unosila mlecne proizvode, jer nije bilo dozvoljeno. Smrsala sam 20 kg, vratilo mi se 10kg. trenutni rezultat mi je 4 kg za 2 nedelje. Upomoc
Ako nisu bili mlečni proizvodi dozvoljeni onda nisu ni sada. A što se tiče kole zero znam osobu koja je na atkinsu i uredno je pije a zna da ne bi smela jer ipak ne može bez kole pa je to njoj opravdani razlog da je manje zlo od prave kole jer je opšte pravilo da se tokom bilo koje dijete koja postoji i bilo kog načina ishrane ako želimo sa njom da dođe do gubitka kilograma ZABRANJENO JE konzumiranje gaziranih napitaka kao i alkohola jer direktno utiču na usporavanje metabolizma i i samim tim i na opšti gubitak kilograma.