Meni su 40-te bile lepe godine, takoreci zlatno doba .. al` sam se tada i razvela pa mozda zato
Ako bi me neko pitao u koje vreme hocu da se vratim - kao iz topa bih rekla 40!
Ako bi me neko pitao u koje vreme hocu da se vratim - kao iz topa bih rekla 40!

Hajd' brže kreći na bilo šta, da uđeš i ti u klub što pre... Al' nemoj i u klimaks što pre.
Sloboda slobodica, najbolja drugarica. 
Da ne misli neko da se gađamo vagama - malo dete se nešto naljutilo na mene i demonstrativno potrčalo u drugu sobu, i tako se saplelo o vagu da je odskočila i tresnula, i sad izgleda da su joj se nožice malo nabile jer blago klacka na pločicama (a nije klackala) i pokazuje svima 600-800 g više (meni čak različito na dva mesta, a ni to nije radila). Imala sam želju odmah da izađem i kupim novu (od njegovih para, razume se), ali sačekaću neki dan, možda će ipak da slegnu te nožice. Mada ne znam šta se čudim, ovo je hiljadita stvar koju lome na tako neki tupav način. Eh, da, sad me je to podsetilo kad je stariji sin krnuo tegove u nov plakar, otprilike kao klinac na ovom klipu, hahah
:

Juče je kombinacija bila crni luk, malo seckanih paprika, mnogo plavog patlidžana i mnogo šargarepe, imalo je i safta i bilo je baš zasitno, a cela šerpenja za dva dana ima oko 500 kcal. A neki put ubacim i trunčić masla od bivolice, ono je toliko jakog ukusa da zrnce veličine graška zameni čitav onaj mali paketić butera, lepota jedna.
Odoh da editujem jelovnik.

Stvarno ne mogu da gulim isti kilogram (i da vraćam tiker) treći put, i ovaj incident me je baš-baš ucvelio. Sačekaću neki dan, ako se ne upristoji, kupujem novu.
):

Tačno, bile su neke vage. Čak mislim da moraju da ih imaju, bar u teoriji, pošto se neki lekovi doziraju na osnovu telesne težine.
Hvala, Doro, od senilne žene. 

):
)

.To je kao ono kad si klinac, pa za rođendan dobiješ neku belu ili bež odeću, a roditelji kažu:"Baš je lepo, samo nisu za nju svetle boje"

Korisnika u ovom forumu: zabzab i 4 gosta
Copyright 2017 © Dijeta.net. All Rights Reserved. Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Limited.