Nisam pametna o ,,setvi,, ....mogu samo da listam internet ali ti si to već uradila....
Moja je kuhinjica minijatura, sa malim prozorom, pa ja ne bih imala gde te saksije... A volela bih....Mnogo koristim tu travu jelte....pasem k'о krava, kako ti ,,jedared,, reče... A i moje su salate uvek u ogromnim činijama (porcija kao što prosečna porodica servira salatu za sve članove).... I mnogo ,,volem,, da dodajem svo to začinsko bilje i sveže i suvo...
Moraću da se organizujem kod mojih, tamo ima prostora i u kući i napolju....
Nego, šta htedoh da kažem (zaboravih zašto sam počela da pišem post)....
Da, papričice...
Kod mojih ima raznih tih papričica, moja sestra poseje u vrtu razne vrste od ljutih do pakleno ljutih, a u kući ima i par saksija sa tim.... Koliko sam ja obratila pažnju, ta jedna saksija u kući nikad nije prestala da daje plodove (one minijaturne, kao male čaurice, crvene, žute, narandžaste).... Baš je pre 2-3 nedelje sestra pootkidala plodove kad je bila tamo, da bi mogli novi da dolaze (greška je što to nije rađeno ranije, jer treba redovno da se skidaju da bi nove rasle)... I došli su novi. Lišće je malo suvonjavo i nje već neko vreme tako lepo...moguće je da moja mama to preterano redovno zaljeva.....višak vode nikad nije dobar...
Inače, kad su kako treba, paprika (bilo koja vrsta) je definitivno jedna od najdekorativnijih vrsta od svih ovih jestivih biljaka... kao što budu lepi neki fikusi i slično... lepi tamnozeleni listovi....
Eto, beše ovo jedan beskoristan post...šta da se radi... Kod tebe se i nema šta pametno reći...
Za pleh.... moj je definitivno manji tako da idem na 500gr kvasca....kad ga kupim jednog dana....
Drago mi je zbog tvoje lepe ishrane i nadam se da si skliznula primetno ispod tickera.
Želim ti uspeh sa ,,biznisom,,!
EDIT: Hoćeš li da tražim da mi pripreme to seme za te male paklene pa da ti pošaljem?