Videla sam Neno... Super ti je to ali mozes i da plastificiras... Apsolutno si u zabludi... Ja sam u Metrou kupila kucni aparat za plastificiranje i kostao je nesto oko 2000 dinara... Folije takodje nisu skupe... 100 malih folija velicine vizit karte kosta nesto malo vise od 200 dinara a velike A4 folije koje mozes da seces onako kako tebi odgovara su nesto malo vise od 500 dinara za 100 komada...
"...i svaki put kad budeš komadić sebe dao i svoje snove svetu po vetrovima slao, ličiće jutro na tebe više nego na druge..." Mika Antić
Gde li nam je Gile, da ga pitam kako orlovi ipak nisu postali kolibrići-to sam pre utakmice od nekoga na poslu čula. Ipak smo pobedili....treba biti optimista. Mirnisan, šta ti kažeš?
Lepo ćemo navijati, da naši orlovi lete, orlovi su lepši, snažniji jači od kengurova i u prirodi, zar ne?
uh što ja lupam, bolje bi mi bilo da sam malo prošetala...
Živeli naši orlovi
hmmmmmm, neznam zašto al nisam iznenađen što su naši dragi fudbaleri izgubili i što se vraćaju kući, apsolutno su zasluženo kažnjeni zbog silnih propuštenih šansi i to je moralo da ih stigne ... neka im je večna slava što su i dotle stigli ... možda će sledeće, al evropsko prvenstvo biti uspešnije