Odgovori 9033 postova
Puževska dijeta (slike str. 3, 78)
  • KALESIJA
    Amater
    Amater
    Pridružio se: pre 16 godine

Re: Puževska dijeta (slike str. 3)

od KALESIJA » pre 15 godine

Cestitke za minus 0,5kg. :013:
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

od dudank » pre 15 godine

Hvala, lepe moje! :009: Bez vas ništa! (Ako danas ne ubrljam sa ovim pasuljem što sam ga jela, ali morao je da se sprema, obećala sam detetu. :D )

BeogradjankaONLINE napisao:Cek` da te pitam nesto .. kupila sam kesten za decu, pa ga kuvam, ali ne znam da li ja smem da ga jedem, on ima mnogo skroba, mozda par komada?

Nije toliko strašan, 100 grama ima 170 kalorija, a čak ni to mu nije sve iz skroba. Hehe, i ja se meračim, samo ih nešto nema da se kupe. :)
    Poslednja izmena od dudank u 18 Oct 2009, 17:15, izmenjeno 1 put ukupno.
  • BeogradjankaONLINE
    Amater
    Amater

od BeogradjankaONLINE » pre 15 godine

haha, a ja taman izbrisala pitanje, vidim, nema te, reko` da prebacim u svoj dnevnik :D

Hvala na odgovoru, onda cu njega za uzinu umesto Ella sira i paprike!
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

Ma ima mene kad hoćeš, ionako ceo dan šljakam za kompjuterom pa virkam ovde svaki čas. (Što mi baš pomaže u radu... :D Ali šta ću kad je ovo zanimljivije.)

Eh... sad vidim da sam lupila za masnoće, nije 9% nego devet kalorija, ispravljam gore.
  • lasata
    Urednik
    Urednik
    Pridružio se: pre 17 godine

od lasata » pre 15 godine

Cestitancija za -500gr... :headbang:
    "...i svaki put kad budeš komadić sebe dao i svoje snove svetu po vetrovima slao, ličiće jutro na tebe više nego na druge..." Mika Antić
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

Hvala, mada je minus neopisivo veliki... :D Sad, da sam karakter, trebalo bi bar ovih poslednjih 900 da oduvam u cugu... mislim, sramota me više da pišem ovolicne minuščiće. :oops:

Eh, da, htela sam sinoć malo da motivišem dete (skinuo više od kilo i po, ljubi ga majka), pa sam našla još neke stare slike gde sam :prasence: . Pitam: "Je li mama bila lepša tad ili sad?" Kaže: "Ha-ha, džabe me foliraš, to na slici nisi ti..." Zlatna dečja usta... :roll:
  • Nena3110
    Još malo pa profi
    Još malo pa profi

od Nena3110 » pre 15 godine

Ne veruje dete! :D
    Ali, mi verujemo, bravo za minus, skoro si na cilju :skakutalo: :skakutalo: :skakutalo:
  • jelenakg
    Početnik
    Početnik
    Pridružio se: pre 15 godine

od jelenakg » pre 15 godine

bravo ,bravo..kad bi svi bili te srece pa da pisu i te male minusice(bar govorim u svoje ime-ja bi bila presrecna)
    svaka cast,jos tako malo imas
    a deca,deca ko deca..nasladja su
  • tamarica85
    Amater
    Amater

od tamarica85 » pre 15 godine

Bravoooo za -0,5 :013: sve se ceni makar da je i sto grama :) :013:

sad udri na taj ostatak, pa ce dete da te pita "Mama jel si isla na plasticnu operaciju" :) ljubi dete, njemu je jos teze nego anam da smrsa :009:
  • njena.mama
    Početnik
    Početnik

od njena.mama » pre 15 godine

Cestitke i od mene! :pozdrav:
    ...nekad je bila lepotica, jedna bivsa devojcica, al ljudi su je... upropastili...
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

Sve vas :31: ! Hvala vam do neba!

Kod mene danas ista kilaža uprkos pasulju (dobro je! :) ), mada se otežem vać treći dan s pms-om, krene pa stane, nikako da se otelim, tešim se da valjda to ide malo i s godinama, nadam se da nije neki poremećaj. Bar tu nikad nisam imala problema.

Detence je super disciplinovano, uveli smo tačno određene obroke - pošto ustaje kasno, pred školu pojede voće da ne ide s praznim stomakom, onda ide "skrobni obrok", obično u školi, oko pola dva - npr. dva sendviča od integralnog hleba s nekim manje masnim mlečnim namazom i nečim tipa šunke ili ćurećih prsa, onda po dolasku iz škole ide neki prirodan slatkiš (danas će npr. biti voćni jogurt s medom), nešto kasnije "povrćni" obrok u kojem ima malo skroba i mesa, ali dominira dinstano povrće (npr. neki cušpajz s makaronima, ili đuveč, punjene paprike itd.), i tu je obrok neograničen uz jogurt ili sir, i za večeru meso, salata, mlečni proizvodi, opet sve neograničeno; i evo, svaki dan gubi po 100 grama. Nismo mu smanjili dnevni unos kalorija, čak je i povećan (meso i mlečni proizvodi akonto hleba), ali zbog nečeg ovaj raspored namirnica očigledno deluje na težinu, tako da i svoju vitku budućnost vidim u tom smeru.

Jelovnik za danas:

D: kruška (smučile su mi se :cry: )
    R: dinstano mešano povrće, hleb s lanom
    U: dinstano povrće, jogurt
    V: šnicla, salata, verovatno sir
  • Sani
    Početnik
    Početnik

od Sani » pre 15 godine

Sa malim zakasnjenjem cestitke za minus :013:
  • BeogradjankaONLINE
    Amater
    Amater

od BeogradjankaONLINE » pre 15 godine

Pitam: "Je li mama bila lepša tad ili sad?" Kaže: "Ha-ha, džabe me foliraš, to na slici nisi ti..

hehe, imam i ja takvo iskustvo. Izvadila jednu sliku kad sam imala 18 god, da pokazem malom da imamo iste ushi, ili ne znam ni ja shta, vise se ne secam ... a on gleda sliku i kaze - ovo nisi ti! :D

Dudo, ne znam koliko imash godina, ali vec oko 40-te racunaj sa promenama oko menstruacije .. moja drugarica je bas sa 40 izgubila ciklus sasvim .. a kod mene je oko 40-te pocelo kasnjenje, ranjenje, preskakanje (1 mesec godisnje uopste ne dobijem) ... i konachno, sa 48, kraj.
  • pogachica in love
    Početnik
    Početnik

od pogachica in love » pre 15 godine

Chestitke i tebi za minus :)))
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

Sani, Pogachice (najukusniji niku na forumu :D ) - hvala vam! :009:

Beo, furam četrdesetu, taman ulazim u klub. Otelih se nekako danas na jedvite jade, ali šta da mu radim, nisam više mladunica. Nego, treba da izbegavaš da pokazuješ deci svoje lepe slike... bolje ovako k'o ja, pokažeš im sliku gde izgledaš katastrofalno, pa još dobiješ i kompliment pride. :D

Eh, da ne zaboravim... mm našao danas neke BRESKVE, pa ću još neki dan moći da zamišljam da je leto (veoma hladno leto).
Odgovori 9033 postova