Nikako da se oglasim, gužva velika, a bogme i poneki problem, nikad bez toga.

Anči, mi smo jedna grešna i ješna ekipa, volimo i da pojedemo i popijemo, na liniju pazimo između, na slavljima se ne štedimo.

A nije to neka muka ni spremiti... nego što je nama ekstra nezgodan raspored zbog dvostrukog Božića, između su NG i godišnjica braka, a u januaru kao kruna svega ide i slava. Svake godine nešto moramo da izbacimo iz rasporeda, tj. da odradimo minimalistički, jer inače gubi smisao.
Mršo, isto to radim, nikad mi slavlja nisu bila problem - osim posnih, pošto ne jedem ribu, tu sam već u priličnoj nebulozi... ista nevolja je i na Badnji dan (u našem slučaju, Badnje dane), šta jesti kad na trpezi nema ničeg što jedem osim salate... i onda pojedeš nešto što inače u životu ne bi jeo (desilo mi se preksinoć na jednom slavlju), pa boluješ tri dana posle toga. Zato ću probati malo drugačije, da nas ne ubiju ti posni dani, a ovo između nije problem. (Kad je bilo problem pečenje i salata, hahah.

)
Da ne pišem, već sam preskočila podosta dana... disciplinovana sam, ali se ne pritežem previše s količinama, pa stojim na istom, jedini brlj bio preksinoć na toj posnoj slavi. Imam još neke velike obaveze ovih dana, zato neka ostanu jelovnici za neku budućnost, kad mi bude malo bistrija glava.