), zaista mi svi, pogotovu oni koji me nisu videli dugo, kažu da sam kao devojčica !! Naravno, tu pomaže i moja hronično raščupana frizura, a bogami i ponašanje koje ponekad nije baš tipično za ove godine 

), zaista mi svi, pogotovu oni koji me nisu videli dugo, kažu da sam kao devojčica !! Naravno, tu pomaže i moja hronično raščupana frizura, a bogami i ponašanje koje ponekad nije baš tipično za ove godine 

- stalno zaboravim da struk i pojas nisu isto ...
, suknje koje su mi taman u struku vise mi na kukovima ... sve u svemu , ostaju mi samo ove rastegljive pantalone - one se prilagode ovako nestandardnim bićima ... za dobru krojačicu ... to će sačekati bolja vremena ... imamo mi u gradu dizajnerku svetskog glasa, maturske haljine šiju kod nje oni kojima nije žao da za jedno veče daju nekoliko prosečnih plata ... (da se razumemo, te haljine jesu savršene, ali ...)

U čijem dnevniku, tj gde da to nađem? Možda nekad zatreba…

Kako ukucani reaguju na tebe? Da li je muz prihvatio neku tvojih novoformiranih navika?
...Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 2 gosta
Copyright 2017 © Dijeta.net. All Rights Reserved. Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Limited.