Jetrvo, ja sam očigledno previše dugo u braku sa nezdravim jelom i nikako da presječem i u potpunosti se predam zdravlju. Dijeta mi je super avantura između, al dok god se budem vraćala prvoj ljubavi vajde nema. Znam, znam, s umne strane, ali srce stenje... Work in progress.
Samo da raščistimo eventualni nesporazum, za slučaj da je neko pogrešno razumeo.. nikada ja ne bih rekla da ti ne treba nikada u životu da pojedeš stvari koje voliš (kao što ja povremeno jedem moju palačinku) nego samo to da postoji način da to radiš na pametan i smislen način koji će da radi za tebe. To se može, nije teško ali i mora se jednostavno. Loša ishrana vuče dalju lošu ishranu i razne procese i začarani krug i tu postoji cela neka uzročno posledična za***ancija i zato je pametna ishrana jedini ispravan način i zbog zdravlja i zbog kontrole svoje kilaže i nevraćanja neželjenih kilograma...
Elem, to beše komentar na ono što smo započele onomad... ne znam koliko je vremena prošlo, nisam odavno dolazila na forum...
Inače, nadam se da si ozdravila a ostale detalje ćeš mi pričati kada dođeš u moj grad, valjda u martu jelte....