Odgovori 9479 postova
GIGA UN gnjavnik
  • lasata
    Urednik
    Urednik
    Pridružio se: pre 17 godine

Re: GIGA dnevnik

od lasata » pre 13 godine

Rekoh ti ja da pripremis smrznuti grasak... Nije to bilo zbog skrobnog dana nego zbog otoka... :D
    Brzo ce to da prodje... Sutra ces da bude k'o nov...
    "...i svaki put kad budeš komadić sebe dao i svoje snove svetu po vetrovima slao, ličiće jutro na tebe više nego na druge..." Mika Antić
  • 314pezos
    Urednik
    Urednik
    Pridružio se: pre 16 godine

od 314pezos » pre 13 godine

Evo otok već polako odlazi je još se malko vidi :)

24.03.2012 dan 69/91, UH dan
    D: banana
    R: pizza sas paradajz i lukac
    V: 3 (dao bog da budu 3) palačinke sa nutelom

FA - bicikl 89 km

Mislio sam da ću ubosti 100 km al me oko 60-og km počeli blagi grčevi u nozi pa sam morao malo odmoriti al nekako prebrodih al me guzica počela baš baš boleti (odvikla bre, preko zime) te sam morao prekinuti vožnju ... a tako je bio dan za vožnju :crybaby:
    Slika
    Slika
  • mvera
    Amater
    Amater

od mvera » pre 13 godine

I G....zna kad joj je dosta.... Kako si krenuo ne da ces do Bgd biciklom, nego ces stici i do Kosjerica. Salu na stranu, ne preteruj odjednom. Tenis je tenis, ali ovde su optereceni neki drugi delovi.... :D
  • 314pezos
    Urednik
    Urednik

Evo baš gledam u ruter i on mi pokazuje do Kosjerića 185 km ... do Valjeva sam došao jesenas to je 135 km ... samo što pravi zez sa usponim počinje baš od Valjeva pa do prevoja Kaona što je nekih 32 km a onda do Kosjerića se ne moraju ni pedale okretati ... al tih 32 km khm khm ... nešto se zakašlja :D
    Slika
    Slika
  • mvera
    Amater
    Amater

od mvera » pre 13 godine

Ma, kreni ti do Valjeva, a ja cu vozom. Ucini mi tu cast da se upoznamo. 8)
  • 314pezos
    Urednik
    Urednik

Ipak ću sačekati da vreme još zatopli a moram da nađem i nekog drugara za takvu vožnju jer sam ostao bez jednog pošto je slomio čovek nogu a godine mu ne dopuštaju da mu noga brže zaraste i biće ovu sezonu van dugih tura a samom mi se ne polazi :(
    Slika
    Slika
  • 314pezos
    Urednik
    Urednik

25.03.2012 dan 70/91, Vitaminski dan
    R: sveži krastavac
    U: šolja paradajz soka
    V: sveži krastavac

FA - stoni tenis 2 sata
    Slika
    Slika
  • ninaana
    Još malo pa profi
    Još malo pa profi

od ninaana » pre 13 godine

89 km :shock: svaka cast gile :013:

zamisli ovi nasi debili su se meni smejali dok sam kao devojka isla kod drugarice u selo biciklom 10 km u jednom pravcu.
    inace sam kao devojka bila stalno na tockovima, dok ovde po ovim brdima nema gde da se vozi :cry:
    nekad sa 127 na 90, a  sada :(
  • Tai
    Početnik
    Početnik
    Pridružio se: pre 13 godine

od Tai » pre 13 godine

pozdrav, gigo! :)
    zanima me kako stoje pravila za užine. vidim da ih i ti ubacuješ, a i neki članovi foruma. koliko sam shvatila, postoje tri obroka tokom dana i nema užina između... ili ja neopisivo grešim?! :010: interesuje me kako ja mogu da se organizujem povodom užinanja, da li su to uvek voćke ili je moguća neka salatica, zapravo - šta je dozvoljeno?
    hvala unapred. :)

edit: izvinjavam se, gigo, tek sada sam pronašla temu. treba mi malo dok se snađem i pohvatam končiće. :oops:
    Slika
  • 314pezos
    Urednik
    Urednik

Sve o užinama ćeš pročitati na viewtopic.php?f=1&t=2976 :wink:
    Slika
    Slika
  • Tai
    Početnik
    Početnik

od Tai » pre 13 godine

videla sam, gigo. :) lepo mi je crnokosa ostavila link ka svemu o un dijeti, a ja nisam baš pomno istražila, još uvek učim. :) hvala. :009:
    Slika
  • Magi
    Amater
    Amater

od Magi » pre 13 godine

Gigo vidim da lepo napreduješ i blizu si cilju! :veseljak: Kako napreduje tvoja Mimoza?
  • 314pezos
    Urednik
    Urednik

Fala Magi i Mimoza ima lep napredak i trenutno je na -8 kg od starta dijete t.j sa startnih 84 sad je na 76 ... još ću je pustiti koje kilo dole ali joj neću dozvoliti da padne na 70 jer je onda u gornjam delu kao vreća kostiju, bolje da bude i sa koje kilo više al neka bude skladno :)

Nije me bilo par dana na forumu, zbog nasilnog prekida interneta putem rovokopača al sad je sve normalizovano i evo zaostali žderovnici :)

26.03.2012 dan 71/91, Proteinski dan
    D: 3 koluta ananasa
    R: 2/3 kobasica od čistog zečijeg mesa, feferone, 1/2 integralna lepinjica, supa
    V: 1/3 kobaje od ručka, ajvar, bez hleba i supe

FA - odmor

27.03.2012 dan 72/91, Skrobni dan
    D: 2 jabuke
    U: malo kikirikija
    R: krompir pire, 1/2 integralna lepinjica, kupus salata
    V: pola od ručka bez hleba

FA - odmor

28.03.2012 dan 73/91, UH dan
    U: 3 suve smokve
    R: integralna testenina sa dinstanim povrćem u paradajz pelatu, zelena salata
    V: plazmica tortica :evil: rebro crne kokolade

FA - premeštanje biblioteke iz prizemlja na sprat 4 sata

29.03.2012 dan 74/91, Vitaminski dan
    U: 2 suve smokve
    R: sveži krastavac
    U: malo kikirikija
    V: sveži krastavac

FA - stoni tenis 90 min

30.03.2012 dan 75/91, Proteinski dan
    R: kajgana od 4 jaja sa dinstanim lukom uz dodatak začina (kurkuma, svež bosiljak), feferone, pola integralne lepinjice, supa
    V: isto kao i za ručak al od 2 jaja bez hleba i supe

FA - stoni tenis 4 sata

Inače se opasno zahuktavaju pripreme za početak sređivanja stana, kupljen mebl štof za tapaciranje nameštaja, danas postavljen novih 7 kvadrata na mestu izvađenog parketa i u ponedeljak se kreće sa šmirglanjem sele dnevne sobe i lakiranjem tako da će ishrana biti po propisima ali ni K od kuvanja jer nema šanse da priđem kuhinji zbog sušenja laka. Nakon njega ide majstor da promeni jednu klimu a drugu da komplet servisira pa onda uleću moleri :zid: a u međuvremenu meni danas izvadili konce iz zubala i u sledeći petak počinju da mi bruse zubalo i da mi uzmu meru za mostove i protezu tako da mi je od sledećeg petka nastupa još veći haos u ishrani, em nemam kujnu em moram jesti sve bebi papa pasirano :)
    Al manimo sad sve to, uplatismo i akontaciju za letovanje, naravno opet Egipat, opet Hurgada, al je drugi hotel Desert Rose od 11.do 25.7 8)
    Slika
    Slika
  • Cirkončić
    Amater
    Amater
    Pridružio se: pre 14 godine

od Cirkončić » pre 13 godine

Gigo, želim ti uspeh i da lako skineš te kilogramčiće! :)
    Vidim da ti jako lepo ide i da lepo napreduješ što je za svaku pohvalu! Samo nastavi tako! Nadam se da ćeš uspeti da uskladiš ishranu tokom dana kada budu svi ti silni poslovi u toku i da će sve proteći bez problema. :hi-fi:
  • lasata
    Urednik
    Urednik
    Pridružio se: pre 17 godine

od lasata » pre 13 godine

Uh Gigo... I Milos treba da vadi sesticu gornju a jedan od tri korena mu je prilicno blizu sinusa pa ce ici sledece nedelje na VMA jer ce mozda trebati operacija... Nigde me nema... :cry:
    "...i svaki put kad budeš komadić sebe dao i svoje snove svetu po vetrovima slao, ličiće jutro na tebe više nego na druge..." Mika Antić
Odgovori 9479 postova