Skadi, juče je bio Dan Totalne Kome, jedno 50 puta sam ustala i otvorila frižider, samo pogledam i zatvorim ga jer nemam snage da izaberem.

Eh, da su mi češće ti momenti, više kalorija sam potrošila idući do frižidera nego što sam pojela.

Maggie, nemam neki tačno određen recept za ovu ili onu, kuvana i izblendirana tikvica/tikva/bundeva (u svim stadijumima zrelosti) uvek mi je samo osnova za "šatro krem supu", s time što mlade kombinujem isključivo s drugim povrćem i eventualno mlekom i parmezanom, dok zrele (uz mleko/parmezan) kombinujem i sa proprženom slaninicom ili nekom šunkicom, suvim mesom (pošto imaju malo slatkoće, pa im treba nešto pikantno da preseče taj ukus, ali to ide samo kao začin, ne da dominira). I dobra su osnova za sosove bez brašna.

Da rezimiram jučerašnji dan, na kraju se sveo na nekoliko puta po 2-3 male šnite suvog mesa (bukvalno su veličine zalogaja), stotinak grama sira, malo salate, čašu jogurta, i uveče sam se počastila grožđem. I nisam bila gladna.

Danas takođe nemam neki tačno određen plan... nek prođu ovi dani gužve, pa se vraćam u neki sistem (a dotad takođe nema brljanja, samo mi je trenutno lakše da se uklapam u ono što jedu momci).