Samo da ti kažem.... da si onako normalno jela (bez da budeš na bilo kakvoj dijeti) ne bi dobila 10 kg, nego bi dobila znatno manje ili nimalo.... NIje neophodno biti na dijeti da bi čovek bio siguran da se neće ugojiti, dovoljno je samo jesti normalno.
Prema tome, uči se da jedeš normalno, UN dijeta se nije udala za tebe i neće ostati sa tobom dok vas smrt ne rastavi nego je tu privremeno. Sutra ćeš kroz život bez nje, ona neće biti tu da te čuva i kontroliše, moraćeš sama da vodiš računa o sebi.... pa prema tome, uči svakoga dana, svakoga jutra, svake večeri da jedeš normalno i uravnotežuješ ishranu jer je jedina poenta naučiti da se ishrana ne sastoji iz te jedine moguće dve opcije:
a. dijeta za mršavljenje
b. jedenje za gojenje
.. nego da i onda kada nismo na dijeti jedemo sa smislom i ne gojimo se.... Može se, može se, može se, može se, veruj mi, veruj mi, veruj mi.....
Prema tome, nauči da jedeš, uči svakog dana a Un dijetu puštaj postepeno na slobodu, neka je prihvati neko drugi ko tek počinje, pa neka njemu bude osnovna škola, nekome ko tek uči,a ti bi trebalo da već upisuješ fakultet... Dakle, nemoj da mi se vraćaš u osnovnu školu.... Velika si devojka!