Odgovori 9479 postova
GIGA UN gnjavnik
  • mama83
    Početnik
    Početnik
    Pridružio se: pre 14 godine

Re: GIGA dnevnik

od mama83 » pre 13 godine

Gigic,sve cestitke za minus! Pitanjce:koji hleb jedes{jedete} za proteinski ili skrobni dan?
  • mvera
    Amater
    Amater
    Pridružio se: pre 16 godine

od mvera » pre 13 godine

314pezos napisao:... skupite se svi pa ćemo svi kolektivno na naš sređeni kej na fiskulturu :headbang:
    Nemoj dva puta da kazes!!!! Samo vam se zaputim tamo sve sa teglama dzema i patikama za dzogiranje....
  • 314pezos
    Urednik
    Urednik

od 314pezos » pre 13 godine

mama83 napisao:Gigic,sve cestitke za minus! Pitanjce:koji hleb jedes{jedete} za proteinski ili skrobni dan?

Hleb je od integralnog brašna a poneki put od crnog (al pravog crnog, jer pekari znaju da farbaju) iz lokalne pekare i to pravi bez aditiva a veknice su baš malecke al od 300 gr 8)
    mvera napisao:Samo vam se zaputim tamo sve sa teglama dzema i patikama za dzogiranje....

Uffffff džem :09: ... a pravi domaći praziluk :D
    Slika
    Slika
  • malamaka
    Početnik
    Početnik
    Pridružio se: pre 13 godine

od malamaka » pre 13 godine

Imam pitanje vezano za supu na proteinski dan, naime, ako ruckamo mlecne proizvode, pijemo li onda supu ili jogurt. Nikako da se snadjem :D
  • kika19
    Početnik
    Početnik

od kika19 » pre 13 godine

malamaka onda piješ jogurt, ne supu :wink:
  • malamaka
    Početnik
    Početnik

od malamaka » pre 13 godine

K hvala na odgovoru. Sad mi je lakse, posto mi se supa nekako nije uklapala u to :020:
  • 314pezos
    Urednik
    Urednik

07.03.2012 dan 52/91, UH dan
    D: banana
    U: jabuka
    R: palenta sa dinstanim povrtnim mixom (praziluk, beli luk, crvena paprika, šargarepa, pečurke, pelat, začini)
    V: Mramorni kolač (malko sam preterao), rebro crne čokolade

FA - odmor
    Slika
    Slika
  • divlja ruža
    Amater
    Amater

od divlja ruža » pre 13 godine

Dragi mršavi Gigo,imam jedno pitanjce.Mladi mesec,meni pada 28 dan održavanja UN,a vodeni dan iste,pada 29 ...Mladi mesec je šteta propustiti,a šteta ne ispoštovati UN.
    Pa da pitam,za sjajno rešenje.Dva dana mi je mnogo da budem na vodi,unapred da se izjasnim. :009: Ruža
    'nit coveka nit karaktera od osobe koja sopstvenom gooyicom ne moze da gospodari'.
  • 314pezos
    Urednik
    Urednik

divlja ruža napisao:Mladi mesec,meni pada 28 dan održavanja UN,a vodeni dan iste,pada 29 ...Mladi mesec je šteta propustiti,a šteta ne ispoštovati UN.

Ružo ti si nešto pobrkala raspored vodenog dana u održavanju (koliko vidim krenula si sa održavanjem 16.2 a vidim i u tvom dnevniku da ne brojiš dobro t.j. u brojanju si -1 dan (imala si u brojanju 2 x 12 dan), mada ideš po danima kako treba i stvarno stanje na 9.3.2012 ti je dan 23/91 UH dan) a tvoj prvi vodeni dan pada na 25/91 t.j. u nedelju 11.03.2012 a mena na mlad mesec u martu je tek 22.03 što će tebi biti 36/91 UH dan.
    Ne znam šta si planirala za nedelju ali ti želim lep nedeljni ručak :16: :009:

08.03.2012 dan 53/91, Vitaminski dan
    D: 2 jabuke
    U: banana
    R: voćni mix
    V: salata od svežih krastavaca sa šargarepom

FA - 90 min - stoni tenis
    Slika
    Slika
  • divlja ruža
    Amater
    Amater

od divlja ruža » pre 13 godine

I bre Gigo,baš, sam plavuša,al udario me klub 6 u klavu,pa ne zameri...al,pogrešim ja u pisanju...pa sad ću da ispravljam... :-P
    'nit coveka nit karaktera od osobe koja sopstvenom gooyicom ne moze da gospodari'.
  • 314pezos
    Urednik
    Urednik

09.03.2012 dan 54/91, Proteinski dan
    U: jabuka
    R: barena piletina sa barenim povrtnim mixom (šargarepa,karfiol,brokoli), feferone+ajvar, hleb, supa
    V: polovina piletine od ručka sa povrćem, bez hleba i supe

FA - 70 min - stoni tenis
    Slika
    Slika
  • mvera
    Amater
    Amater

od mvera » pre 13 godine

314pezos napisao:FA - 70 min - stoni tenis
    Tesko tvom protivniku!!!! Taj mucenik mora da oslabi, hteo ne hteo!!!! :shock:
  • 314pezos
    Urednik
    Urednik

E, ali on i nema šta na njemu da se istopi, kad je suv ko suva drenovina ... ali se pošteno preznoji ... za razliku od mene :(

10.03.2012 dan 55/91, Skrobni dan
    U: malo kikirikija
    R: integralni pirinač, sa dinstanim prazilukom, malo graška, šargarepicom i maslinkama, feferone, parče hleba
    V: polovina od ručka i sveži krastavci, bez hleba

FA - odmor
    Slika
    Slika
  • 314pezos
    Urednik
    Urednik

11.03.2012 dan 56/91, UH dan
    D: 3 koluta ananasa
    U: malo kikirikija
    R: makarone (kuvano al dente sa kurkumom) + dinstani praziluk, pelat, maslinke i suve šljive
    V: vanilice + rebro crne čokolade

FA - 2h stonog tenisa

Sutra sam ceo dan u radnji na vitaminski dan jer Mima ide kod čika zube a ja idem preksutra al na vodeni dan :zid: ... šta će da bude biće al ima za vađenje 6 komata 4 gore i 2 dole pa kad to zaraste onda sledeći belaj struganje gornjeg zubala i rad protetike a dole je samo čišćenje i beljenje ... inače će to biti moj drugi odlazak kod zubara (prvi i jedini dosadašnji put sam bio kod čika zube sa 8 godina kad sam polomio jedinicu pa su me samo zagipsali i lepo obradili ... najviše bih voleo da me tresnu nečim u bundevu i da me probude kad bude sve gotovo :bas_tuzan: ... al baš imam prpu od zubara, dođe mi oma da se usvinjim sas alkohol :prasence:
    Slika
    Slika
  • Winnie
    Početnik
    Početnik

od Winnie » pre 13 godine

Ajde Gigo uz tebe smo. Veliki si ti dečko pa ćeš preživjeti. :wink: Malo me podsjećaš na mog tatu kad ide na inekciju. Prvo sjedne u čekaonicu kao da odmori i kad ga sestre zovu da udje (nekad i preko reda jer ga znaju) kaže - neka, neka, imam ja vremena samo vi radite. :16: Jako ih se boji. Zubara ne toliko koliko igli. Gledaj to s vedrije strane, bar ćeš imati ljepe zube i neće te više boleti.
Odgovori 9479 postova