Maggie, boje vuku sa sobom mnogo jake asocijacije i raspoloženja... i zato nemoj da se zavitlavaš, hahah, izbaci ljubičastu iz ormara na neko vreme.

(Ja sam stvarno bila izbacila sve braon... dok mi nije veliki sin kupio ekstra kratku i usku braon haljinicu, tek tad sam to prevazišla.)
Ružo, nemoj ni da ih nosiš. I ja probala, i ne vredi, što ti kažeš, osećam se debelo. Ostavila sam nekoliko bluzica za po kući jer su bile kvalitetne i skupe, mogu da traju baš dugo... ali čak ni po kući ne volim da ih obučem. A duša mi trenutno vapi za veselim bojama, ali sve moje vesele boje trenutno su dva broja manje, tako da im se nadam tek kroz mesec-dva. (Naravno da nema šanse da kupujem odeću za ovaj trenutni broj.

)
SkadiNor, rekla bih ti isto što sam rekla i Maggie... a naročito ako su asocijacije vezane za bolest. Mo'š misliti kad sam prestala da koristim jedan od najdražih parfema jer mi je asocijacija na neke vrlo bolne dane (operacija od pre 3 godine, kad sam se pred odlaske doktoru zalivala parfemom da ubijem onaj miris lekova i antiseptika). Kupila sam ga u međuvremenu po inerciji, ali eno stoji puna flašica... i četiri haljinice koje sam tad namenski kupila samo za preglede (zato što se lako podvrnu

), preslatke, ali nemam želju da ih obučem... i kikerice (tj. kopiju kikerica) koje sam kupila zato što sam otežano hodala... i sve to sad stoji, lepe i kvalitetne stvari, ali nemam želju da ih stavim na sebe jer mi je prva pomisao ambulanta i grozne intervencije.
Mršavićka, Anči, Magi, da kucnem u drvo, danas se bolovi smanjuju!

Juče je bilo baš teško... ali opet neuporedivo lakše od onih ranijih intervencija (sem pretposlednje, ona je isto bila OK). Dalji proces će imati nekoliko bolnih etapa (rutinsko "mučenje" koje nada mnom sprovodi doktor na svakih 10-15 dana, hahah

), ali bože moj, izdržaćemo. Danas idem na kontrolu, nadam se da je još rano za te dodatne intervencije i da će doca samo da virne u svoj ručni rad.
Voda je kod nas problem već 20 godina, nikome ne pada na pamet da reguliše stanje, i svakog leta je tako. Nekada je centar grada imao vodu redovno (sem kod najtežih restrikcija i isključenja), što je i logično, jer mi ovde nemamo bunare da se pripomognemo... ali je onda neko rešio da "demokratizuje" situaciju, tako da se sad i centar isključuje barabar s naseljima i selima. Da ne pričam kako se muče kafići i restorani, restrikcija direktno ugrožava tim ljudima posao. (A kako peru čaše, ne želim da znam.

)
Inače mi creva luduju, mislim da su preuzela funkciju bubrega.

Svaka kap tečnosti koju popijem završi tamo. Možda je to malo i posledica lokalne, pošto je ovog puta bila ekstra jaka, plus i količinski obilna (onaj konjski špric

), a svakako je sve ovo šok za organizam... s druge strane, ne smem da uzmem ni nešto za zaustavljanje tog čuda, jer mogu da napravim još gori problem... tako da se samo obilno nalivam vodom i slanom bistrom supom da ne bih dehidrirala, a valjda će to da se sredi za koji dan.
Klopa standardno (i standardno ne znamo šta ćemo za večeru, hahah

):
D: jogurt + dodaci
R: sir + crni luk
U: šljive, nektarine
V: čvarci + pivo (i dodala malo pečenog mesa i sira da popunim rupe)
I u međuvremenu tone bistre supe.