Cirkončiću, naiđu i takvi momenti.

Magi, znaš šta je najgore... imala sam sejtan hlepčiće i ove godine.

S njima sam regularno počinjala dan (sendvič s viršlom ili pršutom), pa i večere su mi bile manje-više OK, ali sam brljala svako poslepodne sa tim grickalicama... i eto mi rezultata.

Ma to je bio totalni začarani krug, bila sam hronično naduvena sve vreme, uveče mi je zbog otečenih nogu bio napor da navučem sandale, pa sam tako manje i šetala... ne brinem se sad za ovaj višak, otići će (moraće!

), nego se prosto čudim sebi, jer što kaže Cirkončić, pod normalnim okolnostima stvarno nisam lenja.
Boki, meni su se dosad lepili i skidali obrnutom brzinom... mnogo brže su se skidali nego što su se lepili, ne kažem da će i sad to biti, pošto se ovo čudo prilično brzo nalepilo, ali nisam u nekom strahu. Nisam ni na dijeti, samo sam vratila svoj normalni režim... jedem obroke krajnje opušteno, dok se ne zasitim, i uopšte nisu mali, ali telo se već raduje promeni, i dalje spadaju grami (još ne mogu da kažem kilogrami).

Već dugo nisam bila ni na kakvom strogom režimu, metabolizam se definitivno oporavio, tako da sad male promene donose velike rezultate.
Danas bi trebalo da bude ovo:
D: jogurt + dodaci
R: sir + salata (možda deluje slabo... ali to je obično 2 x 200 g sira, ručak često podelim na dva dela)
U: lubenica
V1: hilandarska jaja (= jaja zapečena s paradajzom & začinima)
V2: ??? (još nešto proteinsko + salata)