Zasadi paradajz na terasi i meditiraj uz njega...

lasata napisao:Pa gde ces tako mladu i zgodnu zenu na selo? Zaboravi na 'gospodina seljaka'...![]()
Zasadi paradajz na terasi i meditiraj uz njega...
divlja ruža napisao:Gigo,znam da po malo svi dosadjujemo,ali dnevnik ti je obiman,pa teško pronalazim pročitano.
Bila je priča o nekom proteinu,koji si pio,i cela diskusija na tu temu.Sinoć sam pojela kiselo mleko,posle godinu dana,i baš mi leglo.Ali uvek ima neko ali,koji sreću kvari.
Ja ne smem da uzimam mlečne proizvode,/da ne širim priču ovde/,a volela bih onu ,laku,proteinsku večeru...pa ako imaš neki savet,oko tih proteinčica,predlog...ti slobodno....biću obradovana
bas_bas_bucka napisao:Gigo, pomagaj,
Danas mi je 17 dan drugog kruga UN, nisam istrajala celo odrzavanje, vise je to bila pauza usled bolovanja i oporavka od mesec dana, i sad, ja sam za ovih 16 dana izgubila 4 kg i prezadovoljna sam, pitanje je da li da pocinjem TUN ili ne?
314pezos napisao:Posle smo se nas dvojica provozali kolima do Neradina na jednu česmu koja radi neprekidno od 1931 godine da se obezbedimo izvorskom vodom i da smo mirni sa vrhunskom vodom za piće bar jedno mesec dana
LolaLolita napisao:Gile, je li ovo ok večera na UH dan ( 2 - 3 šnjite hljeba, namazene margarinom i domaćim džemom od šljiva + 1 šolja ( 2dcl ) mlijeka ) ?
Winnie napisao:E Gile ne mogu da vjerujem da smo pili vodu sa istog izvora!Izvor Sv. Nikola u Neradinu.
Vrhunska voda. Moji roditelji se tamo stalno snabdevaju vodom... Svet je stvarno mali.
314pezos napisao:Ko zna, ako dolaziš u Srbiju kod svojih ... mesto sastanka se zna ... da se počastimo za susret
Posle smo se nas dvojica provozali kolima do Neradina na jednu česmu koja radi neprekidno od 1931 godine da se obezbedimo izvorskom vodom i da smo mirni sa vrhunskom vodom za piće bar jedno mesec dana
Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 0 gostiju
Copyright 2017 © Dijeta.net. All Rights Reserved. Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Limited.