Odgovori 9033 postova
Puževska dijeta (slike str. 3, 78)
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac
    Pridružio se: pre 16 godine

Re: Puževska dijeta (slike str. 3, 78)

od dudank » pre 12 godine

Jago, zasad je samo običan grip, a u avgustu ti se pridružujem u "stacionaru"... da ne mračim sad, ni meni se ne razmišlja o tome. :)

Alisa, ja sam izrazila sumnju da sam virus zakačila u NS, ali moj sin tvrdi da sam ga zakačila negde u busu, prosto se uvredio, ne dâ da mu diram u NS. :zuba:

Somborka, Maggie, :009: ! Danas sam KONAČNO dobro (u smislu da nisam slomljena), ali kašljem i dalje kao mazga, mada samo povremeno. Ukratko, svima poruka da se pričuvate gužve i autobusa, ovo baš razvaljuje pluća.

Juče sam se vratila na "pravi put", posle 10 dana u kojima je gotovo stalno bio prisutan skrob - nisam imala nikakve posebne kalorijske izlete (osim pice u NS), i zanimljivo je što mi se nijednom nije skrob otrgao kontroli, u smislu da sednem i pojedem pola hleba, to su bile vrlo umerene količine... pa sam umereno i naduvena, vaga pokazuje svega oko 1 kg više i verujem da će to spasti za neki dan. U neku ruku je i dobro što sam sad "isterala želju", pretpostavljam da ću biti disciplinovanija na moru. :) Plan je isti kao prošle godine (kad sam čak skinula da li beše kilo, kilo i po) - nosim sa sobom sejtan hlepčiće koje ću tamo staviti u zamrzivač, tako da bi doručak trebalo da bude takav sendvič (ili dva :) ) uz ajran, najteže je ujutru na plaži kad svi zaglabaju pljeskavice i pice, zato se ovo pokazalo kao dobra taktika (ubacim u sejtan pljeskavicu ili one njihove divne frankfurtere... ili tonu topljenog sira i šunke, mmm :) ), a posle mi više nije problem da za ručak i večeru jedem neskrobna jela. I za užine voće & pivce uz pistaće. Prošle godine nisam sebi zadavala nikakva ograničenja što se tiče količina (jedino sam s maslinama bila malo opreznija), četiri puta sam sebi dozvolila brlj sa testom (od toga je jednom bila čak i baklava)... i vratila sam se s minusom, pa se nadam da će i ove godine to da funkcioniše. Mada zbog situacije s mamom ove godine moramo da budemo vrlo štedljivi, pa ne znam da li ćemo ići na neke udarničke izlete kao ranijih godina, a i plaža nam je sad bliže... možda će to biti manje kretanja nego inače, pa moram ipak da budem oprezna, ne bih da se vratim kući kao :prasence: .

Ovo je bio morski plan, putujemo preksutra, tako da sam još samo sutra tu... i onda se nećemo videti 22 ili 23 dana.

Danas njupam regularno (i uživam u tome :) ):

D: jogurt + dodaci
    R: sir, salata
    U: lubenica
    V: neko meso, salata, dodaću nešto mlečno
    noćno grickanje: šljive i kajsije
  • Somborka
    Amater
    Amater
    Pridružio se: pre 12 godine

od Somborka » pre 12 godine

:) drago mi je da si bolje!Ja,hvala Bogu,nikada ne idem busom,vec sve sto treba obavim bajsom,hvala Bogu imam 2 pa mogu da biram :D
  • Maggie Kaye
    Početnik
    Početnik
    Pridružio se: pre 13 godine

od Maggie Kaye » pre 12 godine

Pekmez! Ne mogu da vjerujem da se još neko sjeća. :16: Jest', ja da postavim sliku, a ti reda radi da mi kažeš: "Au, što su ti lepe pipe!" :16:

Postaviću makar tašnice, ako ništa drugo, samo da pronađem aparat. Alarmanta mi je situacija kući - cici maci je bila puna buva kao šipak! :shock: Kupanje, češljanje, zaprašivanje prostorija, spot-on... Sve sam obavila. Maminog mačka više ne puštam u kuću, on joj donese svoje i ode po novi kontingent.
  • Alisa_GG
    Amater
    Amater

od Alisa_GG » pre 12 godine

ja verujem da je iz NS-a ali ne od novosadjana nego oni silni stranci su nam opet ko zna sta doneli nije to nista novo tako je svake godine i moj drug koji je bio na exitu je dobio neki slican virus..
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

Somborka, ne znam da vozim bajs, pa svuda idem peške ili taksijem, ali to su situacije kad ne možeš da izbegneš bus... mislim na putovanja iz grada u grad.

Maggie, juče smo prepakivali neke knjige, pa rekoh mm, da me za sve služi pamćenje kao za knjige, bila bih drugi Nikola Tesla. :16: To je otprilike jedino što držim u glavi... a pekmez na novim pantalonama se ne zaboravlja. :16: Nego sam htela da te pitam (znam da je off-topic, ali malo se švercujem) - šta se vama najuspešnije pokazalo protiv buva? Naš ciculjko ih vuče već skoro dve godine, a ne znam više šta nismo probali... nismo probali jedino frontline, nego neku zamenu, ali od toga nijedna buva nije čak ni privremeno pobegla s nje. Ne znam šta je efikasno, a muka nam je više da bacamo pare i isprobavamo. :(

Alisa, u onoj gužvi i onim ve-ceima dobro nisam neku koleru pokupila, hahah. :) Šta da se radi, to su lepote takvih događaja... ne žalim se i opet bih išla. :)

Ovaj post je stvarno imao veze s dijetama i ishranom... :010:
  • Debeliccka
    Profesionalac
    Profesionalac

od Debeliccka » pre 12 godine

To ti je na Exitu sigurno neko sipao drogu u piće što bi rekle babe i dede....vidiš da ne treba ići na te koncerte...
    Šalu na stranu, nadam se da si sada već potpuno dobro i želim ti savršen odmor!
    :mahalo:
    Edit: Frontline pokušaj da nabaviš ali ne u Srbiji nego da ti neko kupi negde u Zap.Evropi.
    Slika

5.11.2012.-74kg, 6.12.2012-67kg, 2.2.2013-62kg, 25.3.2013.-60kg, 6.5.2013.-59kg, 8.6.2013.-58kg, polovina juna 2013 - 57kg i posle toga 57kg sa povremenih 58kg na kratko...
  • Alisa_GG
    Amater
    Amater

Ako je ciculjko macak onda ja predlazem da mu uzmes ampulu Advantage moja macka nikad nije dobila buve stavljala sam na svaka 2 meseca a uz pomoc bas te ampule sam je i istrebila od buva jer preko puta mog stana je zivela zena koja je imala preko 40 buvara macaka...
  • Debeliccka
    Profesionalac
    Profesionalac

od Debeliccka » pre 12 godine

E Alisa dobro si me podsetila... tako shvatih da sam pogrešno napisala...ne Fronline nego Advantix ali po mogućnosti iz inostranstva - nije isto.
    Slika

5.11.2012.-74kg, 6.12.2012-67kg, 2.2.2013-62kg, 25.3.2013.-60kg, 6.5.2013.-59kg, 8.6.2013.-58kg, polovina juna 2013 - 57kg i posle toga 57kg sa povremenih 58kg na kratko...
  • Alisa_GG
    Amater
    Amater

Da najbolji je definitivno probala sam ja i Frontline da joj stavlam al nije bas bio sjajan a ovaj mi je pomogao cak i ovaj nas da budem iskrena jedino sto sam ja njoj stavljala onaj za vece macke on je malo skuplji to je ako se dobro secam za vise od 4 kg ona je imala oko 4 pa sam ja za svaki slucaj uzimala taj jaci..
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

U, super ste, probaću da nađem taj Advantix, tj. da mi neko uzme preko. :) Hvala!!!!!

Ciculjko (uz još jedno 20 natimaka) - to je naša mačka... nikakva... ima dve godine i 3 kg (i to ovako podgojena), manju mačku nisam u životu videla... prema svecu i tropar, hahah. :) Znači, tog čuda sme malčice više da se stavi? Ja sve kao poštujem ono što piše, pošto znam da su neka sredstva i štetna u većim količinama, a možda joj ne bi škodila doza za 4 kg... buve su joj gora napast.

Ako se upitaju administratori... nekad... ovo je bio takođe problem ishrane, samo mačkine (jedu je buve i ne može da se ugoji... ili kontra, kako baciti buve na dijetu da ne bi jele mačku :roll: ).
  • Cirkončić
    Amater
    Amater
    Pridružio se: pre 14 godine

od Cirkončić » pre 12 godine

Dudank, evo i mene! :) Nadam se da me se sećaš, vratila sam se i ja. :) Samo da te pozdravim i da te :31: zagrlim! Moraću da pročitam koliko budem mogla šta sam propustila. :)
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

Došla si! :skakutalo: A baš sam se pitala gde si... i ne samo ja. :)
  • Cirkončić
    Amater
    Amater
    Pridružio se: pre 14 godine

od Cirkončić » pre 12 godine

Došla sam, ali ne tako slavno! :) Naravno sa viškom kilograma, ali nisam se samo zbog toga vratila ovamo. :) Divni ste i vaše mi društvo i podrška prija. Ufff, prošla sam ti kroz pakao, ali o tome na pp, ali ni tamo neću o svemu da ti pišem. Ma noćna mora. Nego ko se još pitao gde sam? :) Prija ovaj smajli skočko moram da priznam! :013: To znači da me nisi zaboravila. :oops: :skakutalo:
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

Dizali smo ti jedno vreme dnevnik... to je bilo posle tvog rođendana, čini mi se. :005:

Javi se na pp dok sam još tu, preksutra idem na more. Još jednom :skakutalo: za tvoj dolazak.
  • marrayya
    Amater
    Amater
    Pridružio se: pre 15 godine

od marrayya » pre 12 godine

Hocu i ja na more jedno 20-ak dana.... 8)
    Srecan put! :009:
    https://www.TickerFactory.com/weight-loss/wznF5dQ/]
    Slika
Odgovori 9033 postova