Jago, zasad je samo običan grip, a u avgustu ti se pridružujem u "stacionaru"... da ne mračim sad, ni meni se ne razmišlja o tome.
Alisa, ja sam izrazila sumnju da sam virus zakačila u NS, ali moj sin tvrdi da sam ga zakačila negde u busu, prosto se uvredio, ne dâ da mu diram u NS.
Somborka, Maggie,

! Danas sam KONAČNO dobro (u smislu da nisam slomljena), ali kašljem i dalje kao mazga, mada samo povremeno. Ukratko, svima poruka da se pričuvate gužve i autobusa, ovo baš razvaljuje pluća.
Juče sam se vratila na "pravi put", posle 10 dana u kojima je gotovo stalno bio prisutan skrob - nisam imala nikakve posebne kalorijske izlete (osim pice u NS), i zanimljivo je što mi se nijednom nije skrob otrgao kontroli, u smislu da sednem i pojedem pola hleba, to su bile vrlo umerene količine... pa sam umereno i naduvena, vaga pokazuje svega oko 1 kg više i verujem da će to spasti za neki dan. U neku ruku je i dobro što sam sad "isterala želju", pretpostavljam da ću biti disciplinovanija na moru.

Plan je isti kao prošle godine (kad sam čak skinula da li beše kilo, kilo i po) - nosim sa sobom sejtan hlepčiće koje ću tamo staviti u zamrzivač, tako da bi doručak trebalo da bude takav sendvič (ili dva

) uz ajran, najteže je ujutru na plaži kad svi zaglabaju pljeskavice i pice, zato se ovo pokazalo kao dobra taktika (ubacim u sejtan pljeskavicu ili one njihove divne frankfurtere... ili tonu topljenog sira i šunke, mmm

), a posle mi više nije problem da za ručak i večeru jedem neskrobna jela. I za užine voće & pivce uz pistaće. Prošle godine nisam sebi zadavala nikakva ograničenja što se tiče količina (jedino sam s maslinama bila malo opreznija), četiri puta sam sebi dozvolila brlj sa testom (od toga je jednom bila čak i baklava)... i vratila sam se s minusom, pa se nadam da će i ove godine to da funkcioniše. Mada zbog situacije s mamom ove godine moramo da budemo vrlo štedljivi, pa ne znam da li ćemo ići na neke udarničke izlete kao ranijih godina, a i plaža nam je sad bliže... možda će to biti manje kretanja nego inače, pa moram ipak da budem oprezna, ne bih da se vratim kući kao

.
Ovo je bio morski plan, putujemo preksutra, tako da sam još samo sutra tu... i onda se nećemo videti 22 ili 23 dana.
Danas njupam regularno (i uživam u tome

):
D: jogurt + dodaci
R: sir, salata
U: lubenica
V: neko meso, salata, dodaću nešto mlečno
noćno grickanje: šljive i kajsije