Ja se soli ne odricem ni za sta
Ne jos....

Ne jos....
Eleonor napisao:Zaista svasta zapazis
Ja se soli ne odricem ni za staNe jos....

Jako cenim to eksperimentisanje, tj.prilagodjavanje sebi i svojim potrebama 

(znam da sam čudak, to niko normalan ne voli) ... verovatno mi zato ni fakultet, a ni posao koji radim, a koji nema nikakve veze sa fakultetom koji sam završila nije teško pao ... ja prosto volim izazove, ukoliko ih nema, život mi nekako postaje dosadan i monoton ...
Svakako da se ne trebamo odreći soli, ali u svemu trebamo biti umereni i to je ključ uspeha za sve, ne samo za kilograme. Ja nisam bila umerena kada sam počela da se gojim i meni su slatkiši bili glavni krivci, ali šta je tu je, sada ću morati da se pomučim ali nije mi teško. I kada oslabim neću se odreći slatkiša, već ću ih jesti pametno i ponekad.

leonida napisao:... pa kad je već retko i u malim količinama ... nek je i pravi luksuz !!!
videćemo kako će biti kad počne sezona. 

, štangla čokolade i 1 liker - sve za večeru) ... težina kao na tikeru ... sve u svemu, stojim na istom ... verovatno će tako i biti do vrućina, izgleda da je ovo moja optimalna zimsko-prolećna kilaža (kao što rekoh ... koju god težinu organizam odabere za normalnu).
)
), ali svejedno ... našla sam način da i on jede boraniju !!!

)!!!
Korisnika u ovom forumu: zabzab i 3 gosta
Copyright 2017 © Dijeta.net. All Rights Reserved. Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Limited.