jelenakg napisao:a ovo za alergiju.pa ti si jedan od milion slucajeva(jako retka alergija)...nadam se da ti je bolje sada
svi ti antihistaminici izazivaju pospanost(sto si verovatno i iskusila na sebi)...ja sam jednom mazala (cisto za ujed,za osip se zna sta se pije)triderm kremu..nije losa ...mozda mozes da pokusas
Hvala, Jeco, bolje je 100%.

Od one noći pijem po bronal dnevno, i još ću neki dan, za svaki slučaj. (I spavam kao bepče.) Triderm nisam koristila, ali korisno je imati takve stvari pri ruci, hvala na preporuci! Kakva sam, na kraju će da se ispostavi da sam alergična i na bubamare...

Sreća te deca nisu povukla na mene.
tamarica85 napisao:e sad... sto ne pocnes makar 15min na dan malo da radis neke vezbice kod kuce?
Zato što sam buba lenja i treba me

. Nekad sam divno vežbala, a sad samo nalazim izgovore... nema vremena... nema prostora... Možda bi trebalo da napravim neku tabelu, da sebi predočim šta sve lepo ću smeti da jedem ako vežbam... uh, sad sam se razočarala, gledam na netu i ispade da bih morala da radim 150 trbušnjaka za 30 grama hleba.

E, baš nije fer... Ali da bi trebalo, trebalo bi, javljam kad budem psihički spremna...
E sad, ja ne znam baš šta se kod mene dešava u poslednje vreme, sinoć sam merila obime i spali su (struk se bio popeo na 71, a sad je 67,5; kukovi sa 94 na 92), nešto se istopilo iako se na vagi ne vidi nikakav naročit pomak (odem naniže, al' se opet vratim), pa je valjda dobar znak... zato ću sad da probam sa 1200 dnevno (juče sam videla da mogu da izdržim), možda je cepidlačenje što hoću da teram do poslednjeg grama, ali mnogo mi znači da pokažem sebi da MOGU, a i naravno da će mi posle ovolikog truda biti žao da upropastim rezultat.
Danas manje-više isto:
D: velika kruška
R: dinstano povrće od juče, jogurt
U: kuvana bundeva s pomorandžom (sok i rendana kora)
V: goveđa pljeskavica, salata, neki mlečni proizvod, možda parče hleba od 20 g (kao desert)Bundeva je upala naknadno, kuvali smo deci (njima s dodatkom meda), pa nisam odolela, ali sam jela bez meda.