Odgovori 9479 postova
GIGA UN gnjavnik
  • KPJ
    Amater
    Amater
    Pridružio se: pre 15 godine

Re: GIGA dnevnik

od KPJ » pre 13 godine

Pa zar snegot vo Novi sad e tolkav? Vidi, toa e odlicna FA bas dobro mobilizirani muskuli.
  • marrayya
    Amater
    Amater

od marrayya » pre 13 godine

Slika
    https://www.TickerFactory.com/weight-loss/wznF5dQ/]
    Slika
  • 314pezos
    Urednik
    Urednik
    Pridružio se: pre 16 godine

od 314pezos » pre 13 godine

hahhahahaaaaa ... sjajno je ... al evo na tu temu http://www.youtube.com/watch?v=swHTmEXs ... re=related
    Slika
    Slika
  • mvera
    Amater
    Amater

od mvera » pre 13 godine

Sjajno!!!! Kod mene bi jos gore prosao jer je nanos snega, ovog novog vec preko 30cm, a ako nije ociscen ni stari, onda ima da bude kako je Maraja stavila na post....
  • Sandrina
    Početnik
    Početnik

od Sandrina » pre 13 godine

Aaahahaha koje ispale. Ja ne vozim dok ne spadne sneg :D
    Sve ima svoje...Pocetak i kraj...
    Tame postoje da bi prizvale sjaj...
  • 314pezos
    Urednik
    Urednik

Idemo dalje
    07.02.2012 dan 23/91, UH dan
    D: 2 jabuke
    U: 2 mandarine
    R: makarone, podvarak od svežeg kupusa
    V: pola od ručka, rebro crne čokolade

FA
    od ... i dalje je aktuelno lopatanje ... a biće i sutra
    :D
    Slika
    Slika
  • dorotea
    Početnik
    Početnik

od dorotea » pre 13 godine

Gigo, pomagaj....
    Treba mi tvoje strucno objasnjenje....
    Ne znam da li si bio u mom dnevniku, ali da ne setas, prepricacu ti na brzaka.
    UN dijeta, 4-og dana (nesto me natera...) stanem na vagu i imam 1kg vise. Danas je 9 dan, stanem na vagu, a ono ni makac, pokazuje sa sve onim kg vise od pre cetiri dana. Nisam brljala, pridrzavala sam se svih pravila. Svi imaju minus posle 8 dana, a kod mene :cry:
    O cemu se radi? Bas sam se skenjala.
  • LEPA_i_ZALJUBLJENA
    Amater
    Amater

od LEPA_i_ZALJUBLJENA » pre 13 godine

hocu i ja da iskopam auto :D gde da dodjem?
  • LolaLolita
    Početnik
    Početnik
    Pridružio se: pre 14 godine

od LolaLolita » pre 13 godine

Gile i ja trebam pomoć :)
    Reče mi Las da laneno sjeme ( zbog probave ) ubacim na UH dan, za ručak. E sad mene zanima, ako se ja na UH dan odlučim, da za večeru jedem 1/2 ručka, da l' i tad ubacujem laneno sjeme, ili samo za ručak? :roll:
  • onjegina
    Početnik
    Početnik
    Pridružio se: pre 13 godine

od onjegina » pre 13 godine

Nisam nikad jela podvarak od svežeg kupusa, a kupus baš volEm! Kako ga praviš - je li klasika luk, kupus, začini, ili imaš neki tajni recopis? :007:
  • 314pezos
    Urednik
    Urednik

dorotea napisao:UN dijeta, 4-og dana (nesto me natera...) stanem na vagu i imam 1kg vise. Danas je 9 dan, stanem na vagu, a ono ni makac, pokazuje sa sve onim kg vise od pre cetiri dana. Nisam brljala, pridrzavala sam se svih pravila. Svi imaju minus posle 8 dana, a kod mene :cry:
    O cemu se radi? Bas sam se skenjala.

Ima dosta osoba kod kojih UN ne daje rezultata iako im način ishrane odgovara jer je UN način ishrane koji obiluje ugljenim hidratima a takve dijete/načini ishrane više odgovaraju osobama sa većim viškom nego kao što kod tebe vidim sa tikera.
    Moj ti je savet da ako ti odgovara ovaj način ishrane, pređeš na UN održavanje gde se ne gubi toliki broj kilograma ali je uravnoteženiji i imaš mogućnost alternative za večeru gde bi bilo poželjno da budu lake proteinske večere i "obavezno" uvođenje fizičke aktivnosti ... ili da se opredeliš za neku drugu dijetu a za preporuku ti je na forumu "dijeta moje doktorke" gde po mojoj proceni bi trebalo da reaguje kod tebe.
    LEPA_i_ZALJUBLJENA napisao:hocu i ja da iskopam auto :D gde da dodjem?

Hahhahahahahaaa ... možeš da nađeš i komnšijin ... komšija sretan što si mu iskopala auto a tebi jedna lepa rekreacija :)
    LolaLolita napisao:Gile i ja trebam pomoć :)
    Reče mi Las da laneno sjeme ( zbog probave ) ubacim na UH dan, za ručak. E sad mene zanima, ako se ja na UH dan odlučim, da za večeru jedem 1/2 ručka, da l' i tad ubacujem laneno sjeme, ili samo za ručak? :roll:

Možeš i za večeru 8)
    onjegina napisao:Nisam nikad jela podvarak od svežeg kupusa, a kupus baš volEm! Kako ga praviš - je li klasika luk, kupus, začini, ili imaš neki tajni recopis? :007:

Potrebno je:
    1-1.5 kg svežeg kupusa
    2-3 glavice crnog luka ili veći praziluk
    1 veća šargarepa a možeš i malko više
    1 svezi paradajz (oko 100-150g) ili konzerva pelata
    oko 100 ml ulja ... mada može i manje
    2-3 čena belog luka
    aleva slatka paprika
    bio začin
    malo bibera
    sirće

Priprema:

Sitno iseckati kupus, zatim ga malo posoliti, staviti ulje i sirće (malo manje kiselo nego za salatu).
    Sitno iseckati luk/praziluk i dinstati ga na malo ulja, zatim dodati jednu sitno rendanu šargarepu, zajedno sa lukom dinstati oko 5 min (povremeno dodati po malko vode da ne zagori) uz stalno lagano mešanje i na kraju dodati jedan sitno iseckan paradajz, može i kuvani oko 100-150ml a meni je najbolje kad stavim konzervu pelata, sve zajedno propržiti i dodati malo aleve paprike (1 kašičica odprilike).
    U šerpu za kuvanje staviti predhodno napravljenu smesu pa zatim preko toga iseckani i začinjeni kupus, a preko toga iseckati beli luk, malo mlevenog bibera i dodati začin. To promešati i naliti mlakom vodom da prekrije kupus.
    Kuvati na tihoj vatri (ja obicno okrenem dugme na el.sporetu na sredinu ili malko jače) oko 1h, a zatim zapeći u rerni zagrejanoj na 200C još oko 40-45min (dok ne ispari voda).

Ovo možete konzumirati kao prilog na proteinski, skrobni i na uh dan ... prijatno od Gige :09:
    Slika
    Slika
  • dorotea
    Početnik
    Početnik

od dorotea » pre 13 godine

Gigo, zahvaljujem na iscrpnom odgovoru. :D
    Ja sam od onih kojima un dijeta odgovara u svakom smislu, od odabira namirnica, preko dozvoljenih kolicina, satnice, uklapanja sa ishranom ukucana....
    Pogledala sam dijetu moje doktorke kao sto si savetovao, ali me ubi kad videh, obroke na tri sata (nisam u situaciji da sebi priustim toliku disciplinu, zbog dece, rasporeda, mog posla) i svaki dan meso :o (jedva prezivim onaj proteinski dan, jer nikako nisam mesojed). Pokusacu sa UN da nastavim jos dva kruga, pa merenje. Ako shvatim da moje salce ne prihvata taj (po meni najbolji) nacin ishrane, moracu da trazim neki drugi rezim.
    Veliki pozdrav :009:
  • 314pezos
    Urednik
    Urednik

08.02.2012 dan 24/91, Vitamnski dan
    D: 3 pikolo jabuke
    U: banana
    R: voćna salata (banane, jabuka, suva kajsija, kikiriki - sve sitno seckano)
    V: kupus salata pomešana sa malo ajvara

FA
    od ... opet lopatanje ... a ostalo je i za sutra
    ... stoni tenis večeraske 2 sata
    :D
    Sutra se neću meriti i merenje ostavljam za termin nakon vodenog dana 8)
    Slika
    Slika
  • mvera
    Amater
    Amater

od mvera » pre 13 godine

314pezos napisao:... stoni tenis večeraske 2 sata[/color][/size] :D
    Jesi li siguran da ces naterati sebe da izadjes iz tople sobe na minus ko zna koliko????? :?
  • mama83
    Početnik
    Početnik
    Pridružio se: pre 14 godine

od mama83 » pre 13 godine

mozda mu je u zgradi hehehe
Odgovori 9479 postova