Super kad imas takav komsiluk!

Kod mene na svakom spratu postoji po jedna baba koja se ne skida sa spijunke, pa kad bih tako prosetala po nekoliko puta, garant bi mislile ili da sa mnom nesto nije u redu, ili da se sprema neka evakuacija. Na mom spratu (prvom), tu je komsinica Zora koja obavezno otvori vrata kad god idem do spajza da vidi da nije opet pocelo bombardovanje, na drugom baba Jovanka, na trecem baba Milka, na petom je jedan deda koji uvek u hodniku drzi pokvarenu ves masinu, zamrzivac i ostalu zardjalu belu tehniku (ne d'o Bog da ti se ugasi svetlo na petom, mozes posteno da se izubijas), na sestom baba Vojka, opasan rival baba Milki u znanju pojedinosti o svim stanarima zgrade (zato se valjda i ne podnose). Samo su cetvrti i sedmi sprat oslobodjeni takvih 'obavestajaca'.

Pa se ja radije drzim aerobika, sobnog bajsa i programa 'walk away the pounds - 5 miles' koji sam skinula sa youtuba. Walk away the pounds svima preporucujem, pogotovo zenama koje (kao i ja) imaju puno kilograma za skinuti. Nema vezbi na podu (sto mi se posebno svidja) i nista nije komplikovano, sve se moze uraditi, a opet se posteno covek preznoji nakon treninga. Evo linka ako nekog interesuje, imate pet video klipova koji traju oko 12 i po minuta
http://www.youtube.com/watch?v=6WMoR6Zl ... re=related Gigo, izvini ako sam ti maltretirala dnevnik i ako sam otisla malo off topic