E sad... to su malo i psihološke fore, npr. ovaj hleb s lanom je iseckan u tako male kriške da jedna ima nepunih 20 grama... a nekako nije isto kad pojedeš jednu krišku i kad pojedeš dve ili tri, iako je težina ista... pa ta pavlaka, koja ima svega 126 kcal u 100 g, ali sam osećaj da jedeš pavlaku... ukratko, ne pamtim kad sam tako slatko jela.

Računam da nećemo da sedimo samo na jednom mestu.
dudank napisao:... srećna kombinacija namirnica čuda čini
za našu mršavicu koja je skoro na cilju 

S obzirom na moju kršnu građu, nije baš da nema tu salca, hehe, samo što sad može lepo da se pritegne i sakrije.
Taman.

Bilo je neočekivano dobro veče, zaglavismo na kraju mlateći se uz pank naše mladosti (uvek se setim ekskurzije u IV godini gimnazije i naše jadne razredne), sreća te smo sasvim slučajno bile manje-više prikladno odevene, pa se nije mnogo primećivalo da smo dve tete.
S obzirom na toliko znojenje i na to da nam je to bio treći lokal, dopustila sam sebi još malo pivca, a danas me rasturaju gluteusi, što će reći da je bila dobra FA... Eh, da, i drugarica me iznenadila, kupila mi parfem koji ovde već dugo ne mogu da nađem (uvek zaboravim da potražim kad odem u Bg), sve u svemu jedan baš lep izlazak.
(Ako ne računam što mi je na kraju neki klinac zakačio kišobranom prilično skupe čarape, baš nije morao.)

a ja dusa mi se uzelela sokova i suhomesnatih proizvoda ali nema do kraja odrzavanja nista 

ninaana napisao:a mm jede ko termit i pije po 2 litra soka dnevno i ne goji se uopste
Nisam ni znala koliko sam srećna. (Sad znam.)lasata napisao:Puzicu, mora da si ga usila sa pivom...

Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 11 gostiju
Copyright 2017 © Dijeta.net. All Rights Reserved. Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Limited.