Loptice, šopenska je bila sjajna, pevao je iz nje crni lukaS...

Nešto mi želudac čudno reaguje poslednje dve godine na kombinaciju paradajz-krastavac, pa pravim verziju bez paradajza, samo krastavac, paprika, luk i sir, trun sirćeta. (Sirće domaće, vinsko.) Odlična kombinacija.

Magi, da ne lažem, pivo volim zbog ukusa piva.

Nisu mi ukusne te kombinacije (ne znam kako da objasnim, kao kad bi napravili pečeno prase sa ukusom pice, voliš oba, ali ne u kombinaciji

), a pogotovu mi se ne dopadaju otkako sam pročitala deklaraciju na jednoj takvoj limenci... aspartam, veštačka aroma... a isti, tj. lepši efekat dobiješ kad narežeš npr. limun na tanke krugove i ubaciš u kriglu.
Mršavićka, slažem se, sva moja piva su opravdana.

I ladno može da zameni užinu ako se polako, polako izlizucka... kao da umiri receptore gladi. (Ne preporučujem kao dijetalnu metodu, samo pišem zapažanje.)
Maggie, dobro došla ti meni.

Čitam skoro sve dnevnike, pa i tvoj, ali nisam "stručnjak" za unku, pa obično nemam šta pametno da napišem... ali posle ovih linkova, definitivno ću svraćati češće, hahah.

Hvala ti, ulepšala si mi veče, tj. inicirala si mi celovečernji muzički program.

Sinoć sam imala malu izmenu u večeri, smanjila količinu musake i opet ubacila parčence roštilja... sve pod kontrolom, još se pripremam psihički za novu etapu, tj. novi kilogram.
D: jogurt + dodaci
R: sir, salata
U: ipak tikvice s jogurtom
V: 2 sejtan hlepčića + salata + sataraš s kobasicama