Odgovori 9033 postova
Puževska dijeta (slike str. 3, 78)
  • divlja ruža
    Amater
    Amater
    Pridružio se: pre 13 godine

Re: Puževska dijeta (slike str. 3, 78)

od divlja ruža » pre 12 godine

Dudo,meni se desilo nešto sa forumom.Aktivne teme se ne otvaraju,a na nove postove i moje postove dobijam selektivno dnevnike po meni nekom čudnom rasporedu.Imali leka?
    dva dana jedem po 100,150 kalorija više od propisanog,to me čini malo nervoznom,ali sam i gladna.Mada sama sebi delujem da vodim rečuna ,jer opet uspevam da se kontrolišem.Nadam se da cu noćas spvati,pa ce i glad prestati
    'nit coveka nit karaktera od osobe koja sopstvenom gooyicom ne moze da gospodari'.
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac
    Pridružio se: pre 16 godine

od dudank » pre 12 godine

Magi, ne damo se, ne damo se. :) Da znaš da su gljivice preživele, posle ovakve zapostavljenosti sad mislim da bi preživele i nuklearni rat. :010:

Ružo, stvarno ne znam, kod mene je sve to drugačije namešteno, ne koristim te opcije. :(

Danas sam imala ludu trčanciju, sređivala neku papirologiju... isto to me čeka i sutra, ako se produži, počeću da pišem kao redovnu kardio vežbu. :16: A sad u 5 treba da vodimo i mačku na vakcinaciju, to će biti vežbe snage, hahah. :)

Klopa:

D: kefir + dodaci
    R: sir (veća količina) + salata
    U: malo sira, izmena - umesto slaninice - malo domaće suve kobasice (oko 100 g), salata
    V: neskrobni paprikaš, parčence sira, salata
    Poslednja izmena od dudank u 15 May 2013, 09:25, izmenjeno 2 puta ukupno.
  • Teta Neda
    Amater
    Amater

od Teta Neda » pre 12 godine

I ja treba da vodim macu na vakcinu, ali kako boze sad to da izvedem? :( Uhhhh
    Slika
    Moje fotke u trudnoci (lozinka- trudnjaca): http://s1303.beta.photobucket.com/user/ ... /TRUDNJACA
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

A nemaš nekog veterinara koji hoće da dođe u kuću? Naš dolazi kad je frka, naravno, ne naplaćuje to posebno, samo gleda da uklopi kad se zadesi u tom delu grada.

Inače nemamo transporter (mislim, glupo je da nam pravi krš kad nam treba jednom-dvaput godišnje), pa smo mačku ovog puta poneli u njenoj "kućici", tj. kartonskoj kutiji - uvek ima neku kutiju u kojoj može da se krije :) - što se ispostavilo kao pun pogodak, bila je skroz mirna, mazila se usput sa mnom u taksiju, a kod veterinara nije ni mrdnula ni zaplakala. Kad smo došli kući, prela je umesto da se ljuti na nas. :)

I jutros me je probudila pre 8 ližući me svud redom. :010:

Danas nemam pojma šta jedem:

R: sir, salata
    U: tarator salata
    V: musaka od tikvica i mesa, salata, čaša mleka ili jogurta
    Poslednja izmena od dudank u 15 May 2013, 15:44, izmenjeno 1 put ukupno.
  • Teta Neda
    Amater
    Amater

od Teta Neda » pre 12 godine

Moja je kod mame trenutno i uzasno mi nedostaje.. ali sacekacu jos malo da malena poraste pa cu je vratiti u stan. Inace, mrzi, ali bas mrzi da izlazi iz kuce, poludi skroz.. ja je umotam u dekicu i tako nosim. Prosli put kad sam je odvela mami toliko se istraumirala da se zavukla u cosak iza ugaone i tamo bila satima dok nisam dosla po nju :/ Sto se tice veterinara, raspitacu se bas ima li ikakve sanse da dodje, pa makar mu platila dodatno.. Moram joj dati vakcinu ili ce opet imati tjeranje.

Fali ti meso na jelovniku :D
    Slika
    Moje fotke u trudnoci (lozinka- trudnjaca): http://s1303.beta.photobucket.com/user/ ... /TRUDNJACA
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

Tako smo i mi nosili našu, umotanu, dok jednom nije počela od straha da muče i da ujeda. :D (Ovo "muče" nije greška, naša ne mauče nego muče kao krava.)

Danas prvi put posle milion godina imam malo manje nego na tikeru :) , zapravo jedem isto kao i uvek, samo su količine za trun umerenije, tj. nisu ni umerenije, ali recimo pojedem više krastavca a malo manje konkretne hrane, a imam ovih dana i dobru FA, trčanje po šalterima i raznim ustanovama svako prepodne. :010:

Klopa danas:

R: sir i salata
    U: musaka
    U2: opet sir i salata
    V: musaka od tikvica i mesa, salata, čaša jogurta

Sir mi je trenutno solidno jak, pa izmrvim dve male kriške i to izmešam s krastavcima, dodam sirće i prelijem maslinovim uljem, tako ispadne puna činija za ručak. :)
  • AnaV
    Profesionalac
    Profesionalac
    Pridružio se: pre 15 godine

od AnaV » pre 12 godine

Baš mi je drago što si konačno malo ispod tikera! :013: Znam da si se dugo borila sa ta 2-3 kilograma. Baš je teško skinuti, pogotovo kada se ne odričemo mnogo nečega! Bar je kod mene takav slućaj. :neznalica:
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

Anči, svečano sam stavila 400 g manje na tikeru. :) Zapravo je to -1 kg otkako sam se uozbiljila, jer u poslednje vreme najviše sam tupkala oko 53,4, a sad je tačno kilo manje i već se lepo poznaje. :)

Možda deluje da klopam malo monotono, ali meni tako prija ova kombinacija sira s krastavcima da sumnjam da ću skorije da odustanem od nje. Pojedem dnevno oko 400 grama sira, čudesno mi prija. Večeru još nisam smislila, to ću upisati.

R: sir, krastavci
    U: ostaci musake, čaša jogurta, mlad luk
    V: mala pljeskavica, salata
    Poslednja izmena od dudank u 18 May 2013, 11:52, izmenjeno 1 put ukupno.
  • Debeliccka
    Profesionalac
    Profesionalac
    Pridružio se: pre 12 godine

od Debeliccka » pre 12 godine

Opa! Čestitam!
    To je veliki minus, uzevši u obzir da želiš da skineš 4 kg....ti si već skinula 10%!
    :)
    (odnosno i više, ali po tickeru je ovako, jel' ?! )
    Slika

5.11.2012.-74kg, 6.12.2012-67kg, 2.2.2013-62kg, 25.3.2013.-60kg, 6.5.2013.-59kg, 8.6.2013.-58kg, polovina juna 2013 - 57kg i posle toga 57kg sa povremenih 58kg na kratko...
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

Hahahh, zvuči kao dobar procenat! :) Hvala!

Zapravo je dovoljno da skinem još 2, tad izgledam pristojno i mogu da uđem u svu garderobu (i ne moram da uvlačim stomak :D ), ali volim pustu četvorku, samo da je vidim, pa makar bilo 49,9... taj broj me podmlađuje. :roll:
  • Magi
    Amater
    Amater

od Magi » pre 12 godine

dudank napisao:Magi, ne damo se, ne damo se. :) Da znaš da su gljivice preživele, posle ovakve zapostavljenosti sad mislim da bi preživele i nuklearni rat. :010:

:D :D :D

I moje su nedavno malo duže stajale u malo mleka u frižideru i malo su počele da kise, ali udarila sam im po cirkulaciji-izvadila ih iz frižidera i u teglicu stavila mlako mleko i menjala ga par dana-lepo su se oporavile i raspojasale :D
  • AnaV
    Profesionalac
    Profesionalac

od AnaV » pre 12 godine

Draga moja, čestitam ja tebi na tom kilcetu! Na tvoju visinu je to baš primetno. Do proslave mature verujem da će otići još kilo. Iskreno rečeno meni je najveći problem stomak i nikada ga se neću rešiti, pošto na stomaku nemam mišiće, a ne smem da vežbam baš te mišiće, pošto je to veliki napor za srce.
    Što se tiće sira i ja sam se poprilično navukla i jedem ga svako veće, a po nekad i uz ručak! Baš mi prija, a krastavce od kada sam naletela na onaj odvratni još nekako ne smem da ga kupim, kao ni rotkvice. Mislim da mi je to zbog leka koji uzimam, pošto zaista osećam neku odvratnost prema nekim namirnicama.
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

Magi, moje su, što je najgore, ostale zaboravljene izvan frižidera... danima... ali posle dva nalivanja skroz su se osvežile. Uskoro će svakako u zamrzivač, čim krene sezona vinskih mušica, neću da mi se okupljaju oko tegle. :)

Anči, fala, ti razumeš moje muke. :) Stvarno, na ovu visinu kilo se i te kako vidi... i kad se skine i kad se doda. A imam impozantne količine salca za ovako malu težinu. Trenutno pokušavam da sašijem sebi haljinicu (nigde nema modela o kom maštam još od prošle godine), pa ako uspem da se izborim, trebalo bi skroz da prati liniju tela... hoću reći, ne bi valjalo da prati liniju sala. :16: Volim obline, ali nije lepo kad sedneš u uskoj haljini, pa ti iskoče šlaufi, to već deluje neukusno. :)

Pokušavam da smislim nešto pametno za večeru, upisaću naknadno.

R: sir, salata
    U: opet sir, salata :)
    V: izmena: pljeskavica, salata, jogurt
    Poslednja izmena od dudank u 19 May 2013, 13:30, izmenjeno 1 put ukupno.
  • Maza
    Amater
    Amater
    Pridružio se: pre 17 godine

od Maza » pre 12 godine

dudank napisao:rebalo bi skroz da prati liniju tela... hoću reći, ne bi valjalo da prati liniju sala. :16: Volim obline, ali nije lepo kad sedneš u uskoj haljini, pa ti iskoče šlaufi, to već deluje neukusno. :)

Hahhahahaa.... :zuba: :16: :16: :16: Najjače je kad se salo vidi preko linije brusa... To mi je ubedljivo najružnije od svega gore poemnutog. :010:

Bravo, malecka, idemo samo napred, ali ti već ideš brzinskom brzinom. :009:

Dobra kombinacija je i paradajz i sir... :09: :09: :09:
    Ne odustajem...
  • AnaV
    Profesionalac
    Profesionalac

od AnaV » pre 12 godine

Naravno da razumem o čemu prićaš! Ja ću danas da kupim paradajz, pa ću da ga jedem sa sirom, onako kao šopska. Tu salatu baš volim! Nije loše za večeru!
Odgovori 9033 postova