Odgovori 4679 postova
Pitanje u vezi UN dijete
  • PhoeniX
    Početnik
    Početnik
    Pridružio se: pre 16 godine

od PhoeniX » pre 16 godine

sme, to dodje za UH dan :)
    Ajde vishe taj klub 6 !!!!!
  • jedna mala
    Amater
    Amater
    Pridružio se: pre 17 godine

od jedna mala » pre 16 godine

samo palentu moras spremati samo na vodi bez dodataka sira, pavlake itd
  • Piroska
    Početnik
    Početnik

od Piroska » pre 16 godine

I ja vam se pridruzujem danas mi je 1. dan i odlicno podnosim :wink:

Interesuje me sto se tice salate,da li moram za veceru jesti istu sto i za rucak?
  • salata
    Početnik
    Početnik

od salata » pre 16 godine

Pridruzujem se i ja UN dijeti. :) Danas je i meni prvi dan.

Interesuje me kako organizujete obroke dok ste na poslu. Dok dodjem kuci vreme je vec za veceru, a rucati ne mogu "normalno". :005:
  • lelika
    Početnik
    Početnik

od lelika » pre 16 godine

caooo..

ewoo i ja sam nova..danas mi je bijo prvi dan.. :D ..i prosoooo jeeee.. :013: ..nadam se da ce jos svih narednih 89 dana takoo finoo procii..

pozdrav
  • 314pezos
    Urednik
    Urednik
    od 314pezos » pre 16 godine

Piroska napisao:I ja vam se pridruzujem danas mi je 1. dan i odlicno podnosim :wink:
    Interesuje me sto se tice salate,da li moram za veceru jesti istu sto i za rucak?

Kod salata to nije uslov

salata napisao:Pridruzujem se i ja UN dijeti. :) Danas je i meni prvi dan.
    Interesuje me kako organizujete obroke dok ste na poslu. Dok dodjem kuci vreme je vec za veceru, a rucati ne mogu "normalno". :005:

Moraćeš da se sama organizuješ u vidu nošenja od kuće kao što to radi većina ... nije sramota nositi porciju sa sobom ... tako se hrani više od pola zaposlenih na ovom svetu.

lelika napisao:caooo.. ewoo i ja sam nova..danas mi je bijo prvi dan.. :D ..i prosoooo jeeee.. :013: ..nadam se da ce jos svih narednih 89 dana takoo finoo procii..pozdrav

Moram da ti napomenem da je UN dijeta, dijeta na duge staze i sastoji iz 2 dela, dijete i održavanja dijete, oba dela su po 91 dan, prvi deo bez drugog nema efekta.
    Slika
    Slika
  • salata
    Početnik
    Početnik

od salata » pre 16 godine

Ponela sam od kuce hranu za danas. Hvala u svakom slucaju na savetu. :)

Pokusavala sam da prodnadjem informaciju, kojim danima i da li je uopste dozvoljeno koriscenje senfa?
  • 314pezos
    Urednik
    Urednik

Senf se može kozumirati ali jako jako kontrolisano, jer je senf veliki izvor soli a opšte je poznato da se za vreme trajanja bilo koje dijete smanjuje upotreba soli na najmanju moguću meru.
    Slika
    Slika
  • lelika
    Početnik
    Početnik

od lelika » pre 16 godine

znam ja da sastoji od dva djela dieta..prvo treba da prodjem tih prvih od danas jos 90 dan ..pa onda ce da sljedi sljedecih 90 dana..za odrzavanje..
  • zorica
    Početnik
    Početnik

od zorica » pre 16 godine

Zanima me da li se na ovoj dijeti sme piti kombuha? (sastav: glukoronska kiselina, glukoza, L mlečna kiselina, komplex vit. B, C, minerali: Ca, Mg, Fe.)
  • 314pezos
    Urednik
    Urednik

Koliko sam pregledao na netu o kombuhi, ne vidim ništa što bi smetalo održavanju dijete iako ima u sebi proteina a u UN dijeti biljni proteini od gljiva su dozvoljeni. Kao i svaki lek u UN je dozvoljen jer je i dijeta u cilju zdravlja.
    Slika
    Slika
  • Coka Bn
    Početnik
    Početnik

od Coka Bn » pre 16 godine

Cao djevojke,ja sam novi clan ovog foruma,i jako mi se dopada,mada se jos uvek ne snalazim naj bolje!Na UN dijeti sam od 13.05 tj 20 dana i jako se pridrzavam svega.jdem samo kuvano,3 litre vode dnevno,trcim,ali nisam jos uvjek ni kilograma smrsala.Jako sam razocaranam svaki put kad stanem na vagu.Imam 62 kilograma,a idealna tezina mi je 55.Dali neko ima slicno iskustvo?Unaprijed zahvalna :009:
  • 314pezos
    Urednik
    Urednik

Za 20 dana da nisi ništa skinula a da se pridržavaš svih pravila UN dijete, ili nešto ne radiš kako treba ili već nešto nije u redu sa tvojim organizmom. 8)
    Slika
    Slika
  • lasata
    Urednik
    Urednik
    Pridružio se: pre 17 godine

od lasata » pre 16 godine

Pitanje je ko kuva i kako kuva... Mozda jedes zaprzeno, mozda mesas namirnice... Ili i jedno i drugo... Da li si fizicki aktivna? Otvori dnevnik pa kreni da pises jelovnike... Otkricemo gde gresis... :)
    "...i svaki put kad budeš komadić sebe dao i svoje snove svetu po vetrovima slao, ličiće jutro na tebe više nego na druge..." Mika Antić
  • apologize
    Početnik
    Početnik

Re: Pitanje u vezi UN dijete

od apologize » pre 16 godine

Danas je 4 dan kako krsim UN-ku , bilo je ili to ili da umrem od gladi, mogla sam da ispostujem samo dorucak, ostalo je blo na bazi svedskog stola... Tako da od sutra krecem iz pocetka :crybaby: . Moje iskustvo je da sam za 30 dana izgubila samo 2 kg , ali vizuelno mnogo viseeee, zanima me kako je to moguce?
Odgovori 4679 postova