Ajde od 10-og da idemo grupno pa da se pomazemo.
Mozda nekome bude iskushenje Srpska nova godina

.Mi cemo je sachekati ali poshto smo sami nemam nameru nishta posebno da spremam. 14-og pada proteinski dan pa eto pojeshcu malo mesa (uz neutralno povrce). Pite i slatkishe ne pravim

Oni su me urnisali za vreme ovih praznika
Medjutim sutra imam goste na roshtilju ( a ja cu da postim sa ribom jer je Badnji dan). Bice bash nezgodno

. Prekosutra imam decu na ruchku ( pechenje, kolachi, ruska salata pa ti izdrzi...znam da nemam shanse

). 9-og na moj rodjendan vodim decu na vecheru tj picu u jedan italijanski restoran ( valjda ce im pica lichiti na italijansku, nadam se...imaju kalcone koju ja obozavam a ovde je slabo ima). Tako da 10-og kad krenem na UNku necu smeti da prijavim koliko kila imam...bruka
Inache bila sam opet kod ochnog jer ovo ne prestaje. Kaze mi ( a vidim i sama) da mi je koza, tj mishici oko ochiju PALA i da mi to prouzrokuje ovaj problem a ne nikakva infekcija. Sad da li mi je ta koza tj mishici pala zato shto sam oslabila 29kg i zaista se smanjila u licu ili zbog starosti (al nekako to odjednom pa mi chudno) ili zbog nespavanja kad treba...Stvarno su mi ochi ko u tuzne sove

a nekad su me zvali Japanchica zbog kosih ochiju

Zato se sad stalno slikam s naocharama

. Za 6 nedelja mi zakazao da mi "pokupe/ valjda zashiju malo koze dole ispod ochiju ali kaze gornji kapak ne mogu da rade to.Tako da ne znam da li ce pomoci. No makar da mi srede "kese" ispod ochiju

Sa spavanjem i dalje slabo mada neshto malo bolje sporadichno...To je moj izveshtaj