Ah, ah, ali bila je to borba... gadna, mislim na sve ove mesece. Upravo sam zaista pojela samo četvrtinu male pice (mala - pa jedno 30 cm u prečniku, valjda je to mala? - mislim, nije kao onaj kolski točak u piceriji) i time se zadovoljila - e, da ne lažem, nije da ne bih mogla još, ali sam pljes sebe po prstima, nisam gladna i to je to. Drži me misao da će u mom životu biti još mnogo prilika za dozirane brljeve, pa bolje da se malo uzdržim i da ih bude češće, hehe... 

Samo to povremeno osetim, da malo šeta šećer - možda jednom-dvaput mesečno - i naravno, prijede mi se neko jelo ponekad, nešto što odavno nisam jela, ali to nema veze s glađu. Mislim da ovi redovni obroci čuda čine.
- opet smo malo vratili kilograme, pa moramo da pazimo. Nema mnogo viška, ali ima poluravna stopala koja još mogu prilično da se spasu, pa je doktorka rekla da moramo da eliminišemo svako dodatno opterećenje. Mnogo je žalosno, slatkiše smo već poodavno maltene skroz ukinuli, grickalice baš skroz, a sad ćemo, izgleda, morati da ukidamo i voćne sokove i još ponešto... Nije njemu jadničku lako, njegovi vršnjaci žderu koka-kole i čokolade i mršavi su kao štiglici, a njemu se zalepi svaki gram.
Cak nisam sigurna da su vezbe pomogle .. 
Bar je pristao da čokoladu ne jede pred njime.

Šta da radim... stisli smo srce za njegovo dobro, ipak treba pravilno da se razviju i kosti i sve. Mada je mnogo teško disciplinovati ih kad su mali... trebalo je već da je ručao, ali ne, on je izašao da kupi revolvere za maskenbal...

A nama dosta puta neko dođe i tras čokoladu... Ne kažem da dete ima problem, ali to ne znači da ne može da ga ima, što ti reče pre neki dan, zato je na mužu i meni da makar umanjimo mogućnosti za tako nešto.
On je pun volje, a i ja pored njega, nisam ni trun odstupila od zacrtanog jelovnika.

Pritegni malo sinka...

Nena3110 napisao:a posto moji ukucani nisu debeli, srecna sam sto imam vas.
), čisto da bi imala povoda da se ovde družimo. Šta kažeš na to?
[/quote]BeogradjankaONLINE napisao:e sad, sta je mogao da jede - pizzu, pljesku .. a moj pasulj ostade u loncu
Mislim, nije da se zovem kod tebe na ručak, ali kad već deca ne znaju šta valja... da se ne baci...

Korisnika u ovom forumu: zabzab i 3 gosta
Copyright 2017 © Dijeta.net. All Rights Reserved. Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Limited.