Dobar jutar svima! Tj. više i nije baš rano jutro, ali mene danas razbudiše sabajle ovi iz Vodovoda, pa mi još deluje da je rano.

Sinoć sam malčice... ali samo malčice brljnula, čitav dan sam bila disciplinovala, a onda mi se oko ponoći skljokao šećer pa sam uzela dve tanke kriške hleba s lanom i polako ih sažvakala; od toga neću da oslabim, ali neću ni da se ugojim. E sad, ovo je zanimljivo - nešto sam vratila film u vezi s time; ljudi, ja se ne sećam kad sam poslednji put bila gladna.

Samo to povremeno osetim, da malo šeta šećer - možda jednom-dvaput mesečno - i naravno, prijede mi se neko jelo ponekad, nešto što odavno nisam jela, ali to nema veze s glađu. Mislim da ovi redovni obroci čuda čine.
Od danas i mlađe dete sa mnom kreće na svoju dečju dijeticu

- opet smo malo vratili kilograme, pa moramo da pazimo. Nema mnogo viška, ali ima poluravna stopala koja još mogu prilično da se spasu, pa je doktorka rekla da moramo da eliminišemo svako dodatno opterećenje. Mnogo je žalosno, slatkiše smo već poodavno maltene skroz ukinuli, grickalice baš skroz, a sad ćemo, izgleda, morati da ukidamo i voćne sokove i još ponešto... Nije njemu jadničku lako, njegovi vršnjaci žderu koka-kole i čokolade i mršavi su kao štiglici, a njemu se zalepi svaki gram.
Danas... još se ništa ne zna, tek treba da se obavi kupovina, pa upisujem samo doručak i večeru, a ostalo u toku dana.
D: kruška
R: kriška sira
U: čorbica od malo junetine, šargarepe, jogurta, 1 dvopek
V: goveđa pljeskavica, salata (crni luk, pavlaka sa 12% mm)