Odgovori 9479 postova
GIGA UN gnjavnik
  • lasata
    Urednik
    Urednik
    Pridružio se: pre 17 godine

od lasata » pre 16 godine

Pa ti Gigo javi kad doneses odluku a u medjuvremenu i setnja do pijace je nesto... Jos kad bi se mozda uspentrao uz gore navedeno stepeniste... :D
    "...i svaki put kad budeš komadić sebe dao i svoje snove svetu po vetrovima slao, ličiće jutro na tebe više nego na druge..." Mika Antić
  • 314pezos
    Urednik
    Urednik
    Pridružio se: pre 16 godine
    od 314pezos » pre 16 godine

Bio neko veče uz to stepenište 8)
    Slika
    Slika
  • lasata
    Urednik
    Urednik

Pa nisi prijavio... Prijavi fizicku aktivnost... :wink: Bravo za neko vece... :23:
    "...i svaki put kad budeš komadić sebe dao i svoje snove svetu po vetrovima slao, ličiće jutro na tebe više nego na druge..." Mika Antić
  • 314pezos
    Urednik
    Urednik

lasata napisao:Pa nisi prijavio... Prijavi fizicku aktivnost... :wink: Bravo za neko vece... :23:

Fala a za tu šetnju je bilo ovo: Mima i ja po zatvaranju radnje otišli u podgrađe tvrđave i tamo ima jedna slačkara Multi Tarte da kupimo nešto za večeru na UH dan i ajd kad smo tamo bili ajd i da mandrknemo večeru tamo, e posle toga nema čokolade, u radnju pored kupi crnu čokoladu, i to smandrljamo po štanglu. A pošto je lepo veče ajd malo da se promuvamo, pa se tako promuvali i uz pomenuto stepenište ... pant, pant, uf stigosmo do gore, uživali u pogledu na NS a dole je bilo lakoooo. :D :D :D
    Slika
    Slika
  • lasata
    Urednik
    Urednik

Valjalo bi da to na UH dan predje u tradiciju... Em romantika, em odose kilice... :D
  • 314pezos
    Urednik
    Urednik

lasata napisao:Valjalo bi da to na UH dan predje u tradiciju... Em romantika, em odose kilice... :D

Pa to i nije tako loša ideja, samo zeznuto kad padne sneg, tamo onda samo vrat da slomiš doćeš nam valjda pa ćeš da vidiš, i slaškaru i stepenište 8)
    Slika
    Slika
  • lasata
    Urednik
    Urednik

Pa cu dodjem ako me zovete... A poslaticarnicu ima da orobim pa posle trazite drugu za UH dan dok se ova ne oporavi... Pa tek Mimina plazma torta... Eh... :cry:
  • 314pezos
    Urednik
    Urednik

lasata napisao:Pa cu dodjem ako me zovete... A poslaticarnicu ima da orobim pa posle trazite drugu za UH dan dok se ova ne oporavi... Pa tek Mimina plazma torta... Eh... :cry:

Poziv stoji uvek, a Mimine su baklave a plazmu pravim ja 8) :009: :009: :009:
    Slika
    Slika
  • jaga
    Amater
    Amater

od jaga » pre 16 godine

314pezos napisao:a Mimine su baklave a plazmu pravim ja 8) :009: :009: :009:

Meni je sve jedno sta budem zatekla ako me put nanese :)
    Zdravlje i volja ce pokazati rezultate
  • MIRANDA
    Početnik
    Početnik

od MIRANDA » pre 16 godine

314pezos napisao:
    lasata napisao:Pa cu dodjem ako me zovete... A poslaticarnicu ima da orobim pa posle trazite drugu za UH dan dok se ova ne oporavi... Pa tek Mimina plazma torta... Eh... :cry:

Poziv stoji uvek, a Mimine su baklave a plazmu pravim ja 8) :009: :009: :009:

a jel vazi poziv i za mene!? :)

:009: :009: :009:
    SVAKI DAN VISE-DAN MANJE DO CILJA!!!!-samo napred
  • 314pezos
    Urednik
    Urednik

Poziv važi :)
    Slika
    Slika
  • MIRANDA
    Početnik
    Početnik

od MIRANDA » pre 16 godine

314pezos napisao:Poziv važi :)

:009: :009: :009:
    SVAKI DAN VISE-DAN MANJE DO CILJA!!!!-samo napred
  • jaga
    Amater
    Amater

od jaga » pre 16 godine

Procitala sam kod Cikle da zelis da vozis ponovo bicikli i cak obidjes Evropu. Bravo majstore, svaka cast. Bicikli je moj sport bio. Ja sam godinama vozila 40km svakodnevno. Tada sam radila u KI i nikada nisam isla autobusom (osim kada je lose vreme). To je bilo vreme kada sam imala 51kg i jela sve sto se moglo pojesti. Ne odustani od ideje, fenomenalna je. Da nemam toliko trosno srce mozda bi se i ja opredelila za neku duzu marsutu. Podrzavam te za zamisao. Ja sam na rolerima upoznala Berlin uzduz i popreko. Patike u ranac a rolere na noge i u istrazivanje. :)
  • 314pezos
    Urednik
    Urednik

jaga napisao:Procitala sam kod Cikle da zelis da vozis ponovo bicikli i cak obidjes Evropu. Bravo majstore, svaka cast. Bicikli je moj sport bio. Ja sam godinama vozila 40km svakodnevno. Tada sam radila u KI i nikada nisam isla autobusom (osim kada je lose vreme). To je bilo vreme kada sam imala 51kg i jela sve sto se moglo pojesti. Ne odustani od ideje, fenomenalna je. Da nemam toliko trosno srce mozda bi se i ja opredelila za neku duzu marsutu. Podrzavam te za zamisao. Ja sam na rolerima upoznala Berlin uzduz i popreko. Patike u ranac a rolere na noge i u istrazivanje. :)

Evropa biciklom mi je želja, pošto sam je motorom obišao za 3.5 meseca (ali kakvih :ZZ02: ) a pošto si ti preko bare imao sam i tamo turneju motorom relacija NY - LA 7 meseci, ali je bilo okolo naokolo skoro cela zemlja. Pašće i Evropa na bajsu nebio ja Giga kad tad. :) 8)
    Slika
    Slika
  • jaga
    Amater
    Amater

od jaga » pre 16 godine

314pezos napisao:. Pašće i Evropa na bajsu nebio ja Giga kad tad. :) 8)

Cenim i postujem :)
Odgovori 9479 postova