Odgovori 1227 postova
UN pa dokle stignemo
  • Bakica
    Profesionalac
    Profesionalac
    Pridružio se: pre 8 godine

Re: UN pa dokle stignemo

od Bakica » pre 7 godine

Hahaha Drina 8) Ma ajde bre jela tri dana pa nabacila 2 kg...a da skinem 2 kile treba da dijetiram mesec dana.UZAS :evil: :crybaby:
    Sad kad smo pojeli sve ostatke danas sam jela samo pasulj salatu i treshnje ( u kolichinama). Nashli prvi put za ovih 20 godina ovde ceo paket od jedno 4-5 kg treshanja za dzabe praktichno ( $ 2.90 ceo paket) i uopshte nisu loshe tako da cu se osvetiti za ovih 20 godina shto ih nisam ljudski mogla jesti zbog nenormalne cene.
    Ishla sam na stres test kod kardiologa ( ono trchanje na traci) i ultrazvuk srca i kaze da sam OK. Ne treba mi nishta da se radi sem shto mi je promenio lekove za holesterol. To me obradovalo jer mi neki snimci pre godinu dana nisu bili bash dobri pa sam se vec videla sa stentom :cry: Znachi guram dalje :veseljak:
    Ovih dana jedem uglavnom povrce i treshnje ali bice josh par ruchkova koje necu moci odoleti. Medjutim da bar sad skinem ova 2 kila shto sam dobila pa onda opet tako a u januaru , posle slave koja mi je 2 janura ozbiljno se bacam na skidanje i prestanak pushenja.
    SlikaSlika

SlikaSlika
    UN 06/2/2017 do 10/05/2017 119.9kg - 103.5kg - 16.4 kg
  • cacacac
    Još malo pa profi
    Još malo pa profi

od cacacac » pre 7 godine

Kod nas tresanja nema ni zamrznutih!
    Novi UN start- 28.11.2017. -68.5kg
    Najnoviji UN start- 10.01.2018. - 68kg-neuspesan
    VMA start - 15.01.2018.- 68.5kg
    Najnajnoviji UN start - 22.04.2018.-70,6kg
  • Bakica
    Profesionalac
    Profesionalac

od Bakica » pre 7 godine

Kod vas i nije vreme za treshnje sada ali ovde je upravo sada vreme. Nema ih ni ovde cele godine vec samo u ovo vreme.Bile su uvek papreno skupe al sad im valjda rodilo nenormalno il shta je ne znam ( ne verujem da se one mogu uvoziti jer se brzo kvare).A bash sam ih zeljna bila :)
    Inache pola pet je ujutru a ja oka sklopila nisam...nit mi se spava...nisam chak ni umorna :zid: ...nisam ni gladna...dodje mi da chupam kosu :crybaby:
    SlikaSlika

SlikaSlika
  • ivaiva
    Još malo pa profi
    Još malo pa profi
    Pridružio se: pre 11 godine

od ivaiva » pre 7 godine

Tabletice ne pomazu?
    Un start 31.3.-66.5 kg
  • Bakica
    Profesionalac
    Profesionalac

od Bakica » pre 7 godine

Ne uzimam ja tablete svaki dan vec samo kad bash zagusti. Medjuti nisam primetila da mi neshto i one pomazu. Ako ne zaspim do 2 po ponoci onda shanse nemam .Nocas se zachitala s nekom knjigom, preskochila to vreme i onda uzas.Jutros od pola 9 odspavla jedno 3 i po sata ( i to sam imala nocnu moru :roll: ). Nek ide u djavola... :nasilan:
    SlikaSlika

SlikaSlika
  • Cirkončić
    Amater
    Amater
    Pridružio se: pre 14 godine

od Cirkončić » pre 7 godine

Bakice, probaj kada legneš u krevet da popiješ toplo mleko sa kašikom meda... Ili topli kakao... To će te opustiti.
  • Bakica
    Profesionalac
    Profesionalac

od Bakica » pre 7 godine

E nocas sam uspela da zaspim pre 2 i razvalila jutros skoro do 11.Pravo se naspavala :) Valjda me i umor savladao.
    Ovih dana ne drzim dijete ali jedem povrce i treshnje ko mahnita. 1.5 kg sam i dlje od one najmanje tezine od 91 kg. Bice uspeh ako se vratim na 91 kg do Nove godine i slave a onda preduzimam ozbiljne korake ( videcu josh koje) da konachno pochnem da skidam kile prema cilju koji mi sad izgleda jako daleko :cry: .Rekao bi chovek da kad izgubish skoro 30 kg nije problem izgubiti josh 10kg ali to se meni pokazalo kao najveci nepremostivi problem :cry:
    SlikaSlika

SlikaSlika
  • ivaiva
    Još malo pa profi
    Još malo pa profi
    Pridružio se: pre 11 godine

od ivaiva » pre 7 godine

Ti bi sad mogla jos jedan krug UN.Taman si se lepo odmorila . :)
    Un start 31.3.-66.5 kg
  • Bakica
    Profesionalac
    Profesionalac

od Bakica » pre 7 godine

Pa i mislim se to nakon Nove godine...
    SlikaSlika

SlikaSlika
  • cacacac
    Još malo pa profi
    Još malo pa profi

od cacacac » pre 7 godine

Bakice, meni se cini da mi uopste nije bilo tesko skinuti skoro 10kg, a sad vaga zakovala pa ne mrda! :neznalica: Zato sam resila da ne mucim sebe oko praznika i da pauziram sa UNkom uz kontrolu obroka.
    Novi UN start- 28.11.2017. -68.5kg
    Najnoviji UN start- 10.01.2018. - 68kg-neuspesan
    VMA start - 15.01.2018.- 68.5kg
    Najnajnoviji UN start - 22.04.2018.-70,6kg
  • Cirkončić
    Amater
    Amater
    Pridružio se: pre 14 godine

od Cirkončić » pre 7 godine

Prijaće ti mali predah, pa ćeš posle srediti te kilice... :)
  • dada77ns
    Amater
    Amater

od dada77ns » pre 7 godine

Bakice, koliko se secam tebi nije prijala Unka zbog onog UH dana. Mislim da brojanje kalorija, bez brljanja i nocnog jedenja je pravi pogodak. Razmisli, prelistaj svoj dnevnik pa ces naci resenje. Tih 10kg na onih 30kg je mnogo. Umorila si se i ti i tvoj organizam. DObro je da se ne gojis. Uz kontrolu koju stalno imas, lagano ce sici i tih 10.
    UN start: 04.05.2016. 62kg
    UN kraj: 01.08.2016. 51kg
    novi start kontrole: 03.05.2017. 55kg neuspesan
    najnoviji start kontrole: 06.11.2017. 57kg neuspesan
    UN start: 02.12.2017. 57kg
  • Bakica
    Profesionalac
    Profesionalac

od Bakica » pre 7 godine

Pa drzim se tu negde jer nedam da mi se otme stvar. Chim se ne kontrolishem dodam 2-3kg ali onda se trgnem par dana pazim pa to skinem i tako to ide od septembra.Ali ne skidam nishta od one najnize kilaze. Ozbiljno cu se pozabaviti time nakon Nove godine.Dal cu UNku ili brojanje kalorija videcemo.Dva problema koja nikako da reshim je poremecaj spavanja i konjuktivitis koji me ne napushta i pored svih lekova. Imam sad da odradim nashu slavu Sv.Ignjatija (posna je slava pa moram svashta da spremim, mnogo je lakshe kad je mrsna pa udarish pechenje i sarmu :) ). Onda se posvecujem sebi.
    SlikaSlika

SlikaSlika
  • Bakica
    Profesionalac
    Profesionalac

od Bakica » pre 7 godine

Ovih dana se pomalo kontrolishem a pomalo opushtam s hranom. Gledam da ne dobijem previshe na kilazi pa da ne povecam svoje muke kad krenem na skidanje kila od Nove godine.Pokushavam da bar spavanje dovedem u neki red.Nocas mi je uspelo :) .
    Kad krenem na neku od dijeta moracu da upotrebim malo mashte i pronadjem novih recepata , narochito za povrce jer mi je ovako kako ga inache spremam prilichno dojadilo. A shto je interesantno i sada kad prilichno brljam ne mogu da kazem da uzivam neshto i u tim brljotinama :( . Mogla bih reci da vishe jedem opet " na nervnoj bazi" tu hranu prosto jer je ta hrana tu u frizideru ( zbog ovih praznika). Da nije tu ne bih pozelela da je kupim i pojedem :roll: U stvari jedva chekam da sve ovo prodje i da se usredsredim na skidanje kilograma :wink:
    SlikaSlika

SlikaSlika
  • dada77ns
    Amater
    Amater

od dada77ns » pre 7 godine

Manje vise svi imamo iste muke. Dosadilo ti je da razmisljas o hrani i smisljas sta bi jela, pogotovo ako u frizideru ima hrane. Pokusaj da se ne zaletis pa ce ti biti samo teze kad krenes opet u drasticnije mere. Priprema za dijetu zna da bude vrlo losa i da se zavrsi 2-3kg vise do pocetka dijete. Moj ti je predlog, da sve sto moze iz frizidera prebacis u zamrzivac (mislim na hranu koju si pravila zbog praznika, dece, unuka). Nije ti na oku, nece da se baci....iskoristices je neki drugi put.
    UN start: 04.05.2016. 62kg
    UN kraj: 01.08.2016. 51kg
    novi start kontrole: 03.05.2017. 55kg neuspesan
    najnoviji start kontrole: 06.11.2017. 57kg neuspesan
    UN start: 02.12.2017. 57kg
Odgovori 1227 postova