Odgovori 9479 postova
GIGA UN gnjavnik
  • Natalija
    Početnik
    Početnik
    Pridružio se: pre 17 godine

od Natalija » pre 16 godine

Gigo, cestitam na 50-ici :D

Sta kazu ljudi za tvoj novi izgled? :D
  • 314pezos
    Urednik
    Urednik
    Pridružio se: pre 16 godine
    od 314pezos » pre 16 godine

Oni koji me gledaju svaki dan, i neveruju da sam na -21, al par njih koji su me skoro videli a nisu od letos su zapanjeni 8)
    Slika
    Slika
  • lasata
    Urednik
    Urednik

od lasata » pre 16 godine

Dobro Gigile, procitah nedavno da Mimi ide na fitnes a ti samo do vrata pa svratih da vidim sta bi moglo da se uradi po tom pitanju... Znam za pricu da kad dodjes na ne znam koju kilazu ima da sednes na sobni tenazer ali do tada... Moze li da se uglavi neka fizikalija, ako nista drugo a ono malo energicnija setnja sat vremena ili tako nesto... :D
    "...i svaki put kad budeš komadić sebe dao i svoje snove svetu po vetrovima slao, ličiće jutro na tebe više nego na druge..." Mika Antić
  • cikla
    Amater
    Amater

od cikla » pre 16 godine

Gigo cestitam na 50 stanici i za profi :013:
    izgleda da ce nas lasata na trcanje da posalje :D
  • lasata
    Urednik
    Urednik

od lasata » pre 16 godine

Pratim vas ko ajkula ladju Cikli... :D Hocu da mi do Novaka budete svi ko manekeni i tacka... Lepi smo i ima da budemo i zgodni... Nema vise prenemaganja... :wink:
    "...i svaki put kad budeš komadić sebe dao i svoje snove svetu po vetrovima slao, ličiće jutro na tebe više nego na druge..." Mika Antić
  • Profiterolica
    Početnik
    Početnik

od Profiterolica » pre 16 godine

Eheeeeeeeeeeeeeeeeej, nije me bilo nekoliko dana i ti napredujes....u svakom pogledu.....bravo i za kilice i na stranici i za profi.... :013: :013: :013: :009:
  • 314pezos
    Urednik
    Urednik

lasata napisao:Dobro Gigile, procitah nedavno da Mimi ide na fitnes a ti samo do vrata pa svratih da vidim sta bi moglo da se uradi po tom pitanju... Znam za pricu da kad dodjes na ne znam koju kilazu ima da sednes na sobni tenazer ali do tada... Moze li da se uglavi neka fizikalija, ako nista drugo a ono malo energicnija setnja sat vremena ili tako nesto... :D

Sa Mimom samo do vrata, jer je to fit samo za žene, ima neki pored i kombinovani, bili mima i ja zajedno razgovarali i osoblje u prvom kontaktu uopšte nije bilo ljubazno i za šta da im platim - za neljubaznost, išao sam ja tri godine (1991-1993) kod petra čelika u teretanu, dok ga nisu isterali iz NS, al za 3g sam pao sa 130 na 115 kg i od šmoklje sam dospeo do instruktora za početnike koji je mogao volu rep da iščupa ali u prvih godinu dana kad god sam došao na vežbu sam imao nakog iznad glave i punu pažnju i sa puno razumevanja a n mrzovoljnog teroristu, nije mi žao da platim nemoj pogrešno da me shvatiš ili ću naći ono što meni kroz njihovu uslugu odgovara ili ću sačekati meni potrebnu kilažu da kupim jeftinije sprave do odrežene kilaže. Obično su home varijante trenažnih uređaja za težinu vežbača kreću između 120 i 130 kg. A za šetnju, to mi je u skorijem planu da krenem. Lasatice dosad si shvatila da kad ja rešim nešto da ću da uradim to i uradim, ali pošto sam ja tvrdoglava bikčina, (kao i mima - imamo i iste podznake ... blizanci) treba mi puno da odlučim, a kad odlučim onda je amin. 8)
    Slika
    Slika
  • 314pezos
    Urednik
    Urednik

cikla napisao:Gigo cestitam na 50 stanici i za profi :013:

Fala ciklice na čestitki :009:
    Slika
    Slika
  • 314pezos
    Urednik
    Urednik

Profiterolica napisao:...bravo i za kilice i na stranici i za profi.... :013: :013: :013: :009:

Hvala prelepa krofnice, hvala na svim čestitkama :D 8) :009:
    Slika
    Slika
  • 314pezos
    Urednik
    Urednik

02.11.2008 dan 63 Proteini

D: Nar
    U: Jabuka
    R: Pečene šnicle na teflonu i salata od ljubičastog kupusa
    V: Polak od ručka

Odo da se prošetam do pijace ...
    Slika
    Slika
  • Disciplina
    Početnik
    Početnik

od Disciplina » pre 16 godine

Ja sam relativno nova pa te nisam poznavala do danas. Sada sam procitala ceo tvoj dnevnik i samo mogu da ti kazem da ti se divim!!! Neka ti je sa srecom i druzimo se dalje! :)
    još 56kg
  • 314pezos
    Urednik
    Urednik

Hvala disciplino na čestitci :) a nadam se da ćeš i ti opravdati tvoj nick-disciplina u svojoj dijeti :) a kuckamo i družimo se dalje 8) :009:
    Slika
    Slika
  • lujka
    Početnik
    Početnik

od lujka » pre 16 godine

Ja sam ovog leta dosta cesto svracala u tvoj komsiluk. Posto mi je dosadilo da stalno setam po keju, ja bih cesto znala da produzim na Tvrdjavu. I tako bih se po pet puta znala pentrati po onim stepenicama, pa sve u krug. One stepenice su dusu dale za topljenje sala na nogama i guzi hehehe... :013: :013: :013:
  • 314pezos
    Urednik
    Urednik

Stepenište iz podgrađa kod crkve pa do sata ko istrči u skokovima po 2 stepenika u cugu taj je džoging master :D :D :D
    Slika
    Slika
  • lujka
    Početnik
    Početnik

od lujka » pre 16 godine

hahaha ja sam ti pre manijak!!!!

Ma lujka sta da ti kazem....ali nema druge. Samo tako, jedino to daje rezultate. Barem meni. E sad imam plan da krenem sa kondicionim treninzima...I to ako izdrzim znam da cu do kraja godine istopiti poslednji gram sala a pucacu od kondicije.

Bice jako tesko, i znam da cu se samo tako napatiti, ali ako ne pokleknem - uspeh mi je zagarantovan.

Ima Gigo da pobedimo to odvratno salo :013: :013: :013:
Odgovori 9479 postova