lasata napisao:Dobro Gigile, procitah nedavno da Mimi ide na fitnes a ti samo do vrata pa svratih da vidim sta bi moglo da se uradi po tom pitanju... Znam za pricu da kad dodjes na ne znam koju kilazu ima da sednes na sobni tenazer ali do tada... Moze li da se uglavi neka fizikalija, ako nista drugo a ono malo energicnija setnja sat vremena ili tako nesto...

Sa Mimom samo do vrata, jer je to fit samo za žene, ima neki pored i kombinovani, bili mima i ja zajedno razgovarali i osoblje u prvom kontaktu uopšte nije bilo ljubazno i za šta da im platim - za neljubaznost, išao sam ja tri godine (1991-1993) kod petra čelika u teretanu, dok ga nisu isterali iz NS, al za 3g sam pao sa 130 na 115 kg i od šmoklje sam dospeo do instruktora za početnike koji je mogao volu rep da iščupa ali u prvih godinu dana kad god sam došao na vežbu sam imao nakog iznad glave i punu pažnju i sa puno razumevanja a n mrzovoljnog teroristu, nije mi žao da platim nemoj pogrešno da me shvatiš ili ću naći ono što meni kroz njihovu uslugu odgovara ili ću sačekati meni potrebnu kilažu da kupim jeftinije sprave do odrežene kilaže. Obično su home varijante trenažnih uređaja za težinu vežbača kreću između 120 i 130 kg. A za šetnju, to mi je u skorijem planu da krenem. Lasatice dosad si shvatila da kad ja rešim nešto da ću da uradim to i uradim, ali pošto sam ja tvrdoglava bikčina, (kao i mima - imamo i iste podznake ... blizanci) treba mi puno da odlučim, a kad odlučim onda je amin.