Odgovori 247 postova
Idemo do cilja! : )
  • Cirkončić
    Amater
    Amater
    Pridružio se: pre 14 godine

Re: Idemo do cilja! : )

od Cirkončić » pre 7 godine

To je super! Ja sam pre nego što sam počela sa ovom dijetom smazala baš dosta jedne lepe čokolade... :oops: I prosto mi je bilo baš teško dok sinoć i sada nisam pila koka kolu zero. Nema ugljenih hidrata, nema šećera a prija... :) Naravno, nije je pametno često konzumirati ali ponekad i u trenucima krize ok... :wink:

Malo pre sam pojela i malo pečene slaninice uz grčki jogurt... :020:
  • Cirkončić
    Amater
    Amater

Hejjj! :013:

Nisam odustala samo me nije bilo na forumu. U nedelju sam se merila i imala sam 72,4 kg! :) Mojoj sreći nije bilo kraja! :skakutalo: Nastavljam dalje! :013:

Sinoća sam večerala malo dinstanog plavog/ljubičastog kupusa, 1 pečeno jaje i 1 i po ćuftiću od pilećeg belog mesa sa malo šargarepe. Bilo je mljaaaccc! :)
    Milsim da ću tako večerati i danas, pa ću napisati meni:

Dijeta sa jajima - dan 9
    Doručak: 2 barena jaja sa grčkim jogurtom i malo svežeg paradajza (jaja nisam mogla sva pojesti pa ću to dodati uz večeru);
    Ručak: ništa, pijem koka kolu zero i uživam,
    Večera: dinstani plavi kupus, pileće ćuftice sa začinima, jaja od jutros i možda ispečem još jedno jaje ali nisam sigurna.

to bi bilo to, idemo dalje! :hi-fi:
  • usamljena_bucaa
    Amater
    Amater
    Pridružio se: pre 10 godine

od usamljena_bucaa » pre 7 godine

prelista tvoj dnevnik i jako mi se svidja sto ne odustajes vec trazis sebe u nekom od nacina ishrane, meni je glupo reci dijeta za mene je dijeta ona medicinska sto se jede dvopek jaje i caj..
    Ja nisam dobro skontala, koliko si ti imala kg kad si prvi put krenula na dijetu i koliko si skinula od tad :D :013: :013:
    06.01.2020.g 102 kg
    07.02.2020.g 93,400 kg
    07.03.2020.g 87,300 kg
    07.04.2020.g 82,400 kg
    07.05.2020.g 78,700 kg 😟
    07.06.2020 ?
  • Cirkončić
    Amater
    Amater

Ovaj dnevnik još super tj. manje haotično izgleda, koliko sam ja samo puta skakala sa dijete na dijetu. To je bila prosto faza koju sam morala da prođem. Pisala sam ti u tvom dnevniku o tome. :)
    Kada sam počela imala sam više od 50 kg viška od moje idelane težine. Sada bih volela da skinem još dvadesetak kg. :) Mislim da me je sam Bog sačuvao, jer da sam i uspela da za neko kratko vreme skinem toliku kilažu verovatno bih imala problema sa viškom kože a to nikako ne želim. Sada idem lagano. :)

Danas mi je 11 dan dijete sa jajima a pošto ne znam šta ću za večeru, pisaću jelovnik kasnije. 8)
  • Bakica
    Profesionalac
    Profesionalac
    Pridružio se: pre 8 godine

od Bakica » pre 7 godine

Ja sam imala prilichno elastichnu kozu pa kad sam jednom u mladosti posle dva porodjaja skinula 30kg koza mi je bila i dalje ok. Medjutim sada u ovim godinama kad sam izgubila tu istu kilazu imam vishka koze na sve strane :cry: :placljivko: Leptirici na rukama, pa na butinama koje su se stanjile, a o stomaku da i ne pricham ( a i na vratu imam). Elem nije mi to sada bitno jer shto ja kazem " ne nameravam da se udajem sa mojih 63 godine" :D , mom muzu ne smeta ( nije mu smetalo ni kad sam bila bash debela) ali moram priznati nije lepo za videti :cry: Dobro ja to odecom prikrijem ali recimo definitivno ce biti vidljivo kad odem na plazu u kostimu.
    E sad mlade zene vidim kad izgube tako mnogo kila i imaju vishak koze chesto idu na operaciju da to skinu ( shto meni ne pada na pamet) ali ta operacija nije uopshte bezazlena i prolazi se kroz teshke otoke i bolove nakon nje. A da ne pominjem chinjenicu da je to glupo raditi ukoliko nisi opredeljen da ceo zivot budesh na dijeti jer naravno vecina vrati kilazu pa dzabe muka :cry: A i koshta...
    SlikaSlika

SlikaSlika
    UN 06/2/2017 do 10/05/2017 119.9kg - 103.5kg - 16.4 kg
  • usamljena_bucaa
    Amater
    Amater
    Pridružio se: pre 10 godine

od usamljena_bucaa » pre 7 godine

i ja imam brigu za stomak, bas bas je ogoman sta ako bas se ne bude htjela koza povuc, vec ostane visiti.. jer i stomak mi je poceo visit :010: :010: :010:
    06.01.2020.g 102 kg
    07.02.2020.g 93,400 kg
    07.03.2020.g 87,300 kg
    07.04.2020.g 82,400 kg
    07.05.2020.g 78,700 kg 😟
    07.06.2020 ?
  • Bakica
    Profesionalac
    Profesionalac

od Bakica » pre 7 godine

Poshto si mlada ti mozesh da vezbash trbushne vezbe i da napravish mishice na stomaku koji ce zameniti salo i izravnjati kozu. Za mene je kasno za to jer meni i mishici polako nestaju :cry:
    SlikaSlika

SlikaSlika
  • Cirkončić
    Amater
    Amater

od Cirkončić » pre 6 godine

Vežbe su zakon za elastičnost kože, ali i umereno gubljenje kilograma. :)

Dijeta sa jajima - dan 13
    Doručak: 1 bareno jaje, malo masti, so, 1 paradajz;
    Ručak: ništa...
    Večera: biće malo mesnog narezka (svega 2 gr uh na 100 gr), mladi sir, 1 jaje na oko i 1 paradajz, možda i malo jogurta.

Trenutno stanje danas - 71,6 kg. :)

Ide, ali nešto sporije prethodnih dana. Mada, neću to da me opterećuje. Primetila sam od kako ne ručam da mi sporije ide gubljenje kilaže. Možda nešto ima u tome.
  • Cirkončić
    Amater
    Amater

Pozdrav devojke! :)

Danas mi je 17 dan. :) Kilaža varira, merila sam se juče ili prekjuče i bilo je 72 kg, 72 i nešto ali to ne znači da centrimetri ne spadaju. Usled ove vrućine verovatno je voda i tečnost u telu uradila svoje pa zato kilaža varira. Meriću se večeras pa ću upisati kakvo je stanje. Sve sam mršavija i mršavija. :) Dugo mi je trebalo da prestanem da se opterećujem sa vagom i da shvatim da broj na vagi nije adekvatno merilo stanja tela ako se pridržavam svega jer centimetri spadaju i kada vaga pokaže čak i plus usled raznih razloga. Jedan je i nakupljanje vode u telu usled dehidriranja organizma što je posebno aktuleno sada kada su velike vrućine a ne pije se dovoljno tečnosti.
    Tako da, idemo dalje! :hi-fi:

Dijeta sa jajima - 17 dan
    Doručak: 2 jaja na oko i sok od ceđene narandze,
    Ručak: ništa...
    Večera: biće proteinska pica (podloga pileće belo mleveno meso sa začinima i malo ispasirane barene šargarepe da da mekoću i sočnost. Na to ću posle poređati kolutove paradajza, origano, malo žute paprike, šampinjone i sir kačkavalj i sve to malo još dopeći). Uz to jogurt ili koka kola zero videću.

To bi bilo to. Pišem kasnije kilažu... :)

Trenutna kilaža: 72,2 kg.
  • Cirkončić
    Amater
    Amater

Hejj, narode! 8)

Danas ovako:

Dijeta sa jajima - dan 18
    Doručak: 2 jaja na oko, sok od narandze ceđeni,
    Ručak: malo belog mesa i sos od pečuraka (samo dinstane pečurke sa vodom i začinima, pred kraj dodato malo maslaca, umiksano i dodato malo mleka),
    Večera: drugi deo pice od juče i sos od pečuraka.

Ovo više i ne liči na dijetu sa jajima, možda mi je zato i stala kilaža, mada jeste proteinska ishrana i trebalo bi da kilaža ide dole. Pokušaću od sutra da se vratim na početak i da jedem po dijeti ovih zadnjih sedam dana možda još koja kilica spadne. Mada mi je malo muka od jaja... :005:
  • Cirkončić
    Amater
    Amater

Prekinula sam juče dijetu sa jajima jer mi je ozbiljno počela da se penje kilaža a nisam znala zbog čega. :005: Došla je do 73,6 kg i onda sam odlučila da je prekinem i da smislim nešto drugo. Nisam ništa smislila sem toga da pokušam sa un dijetom ponovo mada mi se u prethodnih nekoliko navrata nije baš pokazala kao delotvorna osim toga što sam osećala konstantnu glad.
    Od sutra krećem sa un dijetom i majka će sa mnom pa ćemo videti kako će nam ići. Ako se ja ubrzo predomislim i prekinem je neću se preterano iznenaiditi. Držaću je bar dok ne smislim nešto drugo.
  • Cirkončić
    Amater
    Amater

Ćao narode! 8)

Danas je majci i meni prvi dan un dijete. E, sad, mi smo je nešto maaalo izmenili a reći ću vam i zašto.
    Obrnuli smo doručak i ručak, tako da za doručak imamo ručak a za ručak doručak jer nam voće ujutru teško pada i nije baš ni dobro zbog gastritisa (nemamo ga ali da ga ne bismo dobile). Nadam se da nam neće to smetati kod mršavljenja.

Un dijeta - 1 dan
    Doručak: 2 jaja na oko, malo paradajza,
    Ručak: 1/2 banane,
    Večera: 2 jaja, salata.

Trenutno stanje u kilaži: - 74 kg.
  • Cirkončić
    Amater
    Amater

Ma kakva un dijeta, ne mogu ja to... 8)
    Meni treba nešto uz čega ću imati snage da radim vežbe i šetam...

E, zato sam ja juče pojela sama celu čokoladu od 90 gr i to najlepšu (milka triple choco :oops: ) i jedne slane grickalice da udovoljim sebi. A od danas sam sama napravila svoj plan i to će izgledati ovako:

Doručak: ugljeni hidrati + proteini ili samo ugljeni hidrati,
    Užina1/ručak: ceđeni sokovi ili neki bez šećera, šejkovi od voća i mleka, neka čorbica (idealno banana i mleko šejk sa malo meda nakon treninga),
    Užina2: orašasti plodovi, čaša jogurta, malo mleka,
    Večera: proteini i salata ili neko povrće.

E, sad. Trening.
    Treninga će biti raznog i to će izgledati ovako:

- trening na total gymu,
    - trening sa bučicama,
    - aerobne vežbe za gluteus, noge, ruke, stomak,
    - šetnja,
    - nekad igranje uz muziku.

Zamislila sam to ovako:
    6 puta nedeljno ću imati treninge osim nedeljom kada ću se odmarati, a šetnje će biti svakodnevne.
    Prvih mesec dana imaću svaki drugi dan (3x) trening na trenažeru total gymu i sa bučicama, a ostalim danima (isto 3x) aerobne vežbe. Nakon tih mesec dana, volela bih da radim sve treninge svaki dan osim nedeljom kada ću odmarati. Htela sam ja odmah da krenem sa svim treninzima odjednom ali sam zaključila da je bolje da dam vremena telu da se navikne i adaptira.

Odoh sada da odmaram pa posle trening.

E, da, trenutno stanje u kilaži - 74,2 kg.
  • Bakica
    Profesionalac
    Profesionalac

od Bakica » pre 6 godine

Svaka chast na treningu :headbang: Ne odustaj i ne opushtaj se. Sad se i ja prikljuchujem :mahalo:
    SlikaSlika

SlikaSlika
  • Cirkončić
    Amater
    Amater

Hvala Bakice, ali nisam baš bila istrajna... Sad ću najverovatnije da držim malo prilagođenu ip šejk dijetu sa ovog foruma, mislim da mi to najviše odgovara, tako ću preko dana a uveče normalnu večeru. Ako budem mogla uz ovu ishranu radiću vežbe, a ako ne onda ću makar šetati. Kasnije upisujem koliko imam kg. 8)
Odgovori 247 postova