Uuu, laneno seme je odlicno. Citam, svacemu pogoduje, pa se trudim da ga umetnem gde god mogu

Grickali smo ga dok smo spremali ispite i tako smirivali zivce, hahahah
Ne znam kakvo je vreme kod vas, al ovde je bas bezveze... Toplo, ali oblacno, kise nigde nema samo vetar i prasina... Decu ne mogu napolje zbog vetra, podivljase u kuci. Jos smo sami po ceo dan, pa cim me vide za kompom, krenu da se pentraju po meni...

Tek kad zaspe ukradem malo vremena da bacim pogled po forumu
Danas dan 31
D:Banana
U:nekoliko oraha
R:spagete sa b.lukom i paradajzom +salata
V:dve kocke jafa kolaca
Ovaj kolac je bio totalni promasaj. Mislim za moj zeludac...muka mi je vec skoro 3 sata i nikako da prodje... Nikad nisam mogla da jedem samo slatko na prazan zeludac. To je uvek bilo rezervisano za posle rucka. Ne znam sta mi bi... Cak ni kao dete nisam jela slatkise pre....mada, i tad sam bila gojazna
Ako ne prodje uskoro, moram da popijem malko sode ili u krajnjem slucaju-ranisan....
P.S. Metlice, dobrodosla kod mene

Pisala si mi dok sam ja kucala, pa nisam primetila poruku. Sutra cu da guram vitaminski dan, pa u subotu pada merenje. Nadam se da ce da bude bar jos kilo manjka

A znam tacno o cemu pricas... Ja sam vagu spustila kod svekrve, pa me sramota da idem svaki cas, hahahha. Sto se ishrane tice, trudim se da izvucem maximalno od Un-ke. Medjutim, pokusala sam u vise navrata da je drzim tj.da joj se vratim, i sve mi kao nesto iskrsne, ili zabrljam, pa se onda razocaram i na kraju odustanem. Ovako, ne drzim se 100%, menjam dane kad mi odgovara, nesto preskocim-jednostavno, upravljam se prema sebi. I sta znam, ne ide lose. Bar se ne traumiram ako nije sve po p.s.-u