UN !!! Ja sam imala neku prastaru verziju te dijete na papiru,a ovde kod vas saznala sam da je više od pola stvari izmenjeno. Hvala vam.

Pratiću vas i dalje,kao što rekoh,danas krećem sa održavanjem,pa...ako mi nešto ne bude jasno,znam gde imam najtačnije odgovore i savete. Super ste.

I ja isto. Na održavanju sam od 23.09. a i dalje "škripim"Što se održavanja tiče, tu sam malo zaškripila u početku..
. Osećam se užasno kad jedem sve i svašta, a ne znam zašto to i dalje radim. Tako sam ljuta na sebe.
Kako si uspela, i ja to pokušavam?ali sam se vratila na pravi put..
Znači istoooo...Čim mi se počela motati po glavi alternativa, počela sam brljati..
na kraju sam se vratila pravilima iz prve knjige, što za ručak, to i za večeru i tako mi je puno lakše..

, evo i meni se konačno vratila želja za dijetom
Pročitala sam sinoć tvoj odgovor, ali nisam imala vremena za kucanje. Možda će zvučati glupo, ali danas kad sam stajala nad nekim kolačima i razmišljala da li da navalim na njih, setila sam se tvoje rečenice "Više volim svoj odraz u ogledalu nego hranu" i zaobošla ih. Hvala ti.
Krenula sam u novi krug UN-a, već se osećam divno i jedva čekam da prodje neko vreme da se vide rezultati, odoh sad da jedem podlogu za pizzu.

Sada sam na dijeti ponovo, mesec dana, skinula sam 9 kg
Sada imam 86. Uz bebu od 4 meseca i svakodnevo kuvanje za mene i muza. Hocu reci da nemanje vremena nije opravdanje. Nadam se da cu ponovo doci do dragih 65 kg i uvuci se u staru garderobu... Pozdrav svim forumasima 
Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 1 gost
Copyright 2017 © Dijeta.net. All Rights Reserved. Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Limited.