Loptice, danas imam žešći plus

, nadam se da je samo od ove naduvenosti i da se nisu zalepili zli sendviči.
Majkomila, nisam primetila da me uspavljuju, a u svakom slučaju mi je najzgodnije da ih pijem pred spavanje jer upravo tad mi i krene koprivnjača. Nego što maksimalno izbegavam ono "sam svoj doktor", tj. uzimanje lekova na svoju ruku, popijem xyzal samo kad je baš najgore, a to je verovatno greška.

Ovo sad su baš vanredne okolnosti, tako da ću te poslušati i hvala na savetu!!!

Anči, godinama nisam ovako glupo jela, to su neki moji stari modeli, faze kad od umora nemam snage da razmišljam o izboru hrane. Mada mi je zanimljivo kad posmatram iz ovog ugla, kako umor deformiše svest, a ja sam pre nekog broja godina bila konstantno u takvom stanju i tad sam se i nagojila.

Više nikad ne bih mogla tako da jedem, ovo je bio jedan jedini dan i već mi užasno nije prijao. Ne prija mi ni umor, tj. ovoliko posla

, ali to je još desetak dana, a onda valjda kreće normalno stanje.
Komadiću, videla sam da si se vratila u borbene redove

, malo sam prezauzeta ovih dana pa ne stižem da se upišem u dnevnike, ali podršku obećavam, a i batine... po našem starom metodu.

Danas opet nastojim da pametno jedem, mada planiram jednu "užinu" u vidu piva... treba da se vidim nakratko s drugaricom i mislim da neću odoleti.
D: kefir + dodaci
R: sir, salata
U: pivo
V1: sufle od spanaća
V2: ćufte u sosu od pečuraka