Naravno, sve se da promeniti, samo treba vremena, zar ne? A i imam na koga da se ugledam 

Naravno, sve se da promeniti, samo treba vremena, zar ne? A i imam na koga da se ugledam 

... ostalo još da usisam ovaj svinjac koji se volšebno pojavio u dnevnoj sobi (koju sam juče tip-top sredila) tokom noći !!! Nekad poželim da sam se rodila kao muško ... uglavnom ne primećuju nered, apsolutno im nije jasno oko čega praviš buku
...

narcisa napisao:Bilo bi zanimljivo da se ogledno izvazes.
Ovo je bio moj VK dan, večeru ću pametno, kiselo mleko ili nešto slično ... ali sve u svemu nije bilo strašno ... obično bih smazala bar 5 jaja, uz to kuvane šunke i kobasice u sam bog zna kojim količinama ... pa onda dodavala ponešto svakih pola sata... tako da sam zadovoljna sobom ... ove 2 krempite su prosto morale da upadnu, kad će ako neće danas ...narcisa napisao:
Haos-razumijem te, mada sam ja vise opustena od tebe, ali ako ga primjetim moram da ga se rijesim.

narcise i mrse stanem jutros na vagu (skupila sam hrabrost) ... težina identična !!!
leonida napisao: ... težina identična !!!
Dobro, kad razmislim nisam imala veliki brlj, osim što je riba u suboti bila pržena i što sam juče napravila VK dan (kolači posla ručka, večera kiselo mleko, i to domaće, punomasno, ne neko kome su dušu obrali ...)

Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 2 gosta
Copyright 2017 © Dijeta.net. All Rights Reserved. Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Limited.