Odgovori 2547 postova
Srećna, sita i sve manje debela
  • narcisa
    Profesionalac
    Profesionalac
    Pridružio se: pre 11 godine

Re: Srećna, ali debela

od narcisa » pre 10 godine

75/91 S-dan
    D:badem
    R:...
    V:...

Nazovimo ovo danom bez hranjenja...
    Sinoć me glava krvnički boljela, pa sam u po kafane drmnula brufen. Onda sam bila hiperaktivno drogirana. Znamo koliko je pametno uplitati se u takve poduhvate... Elem kad sam došla jutros kući, jela sam komad hljeba i dve slane srdele i dve kockice sira. Igram se proteina... Katastrofa! Jutros kad sam ustala, oplela sam po kafi, a onda sam nazobala i tu zeru badema. Ništa ne mogu da prinesem ustima. Nije da mi je muka, samo se osjećam kao da sam upravo pojela vepra. Poješću nešto sigurno,samo ne znam ni kad ni šta. Idem večeras na neku svirku pa se nadam dobrom provodu, a sinoć mi je bilo veče za pamćenje. Plesala sam ko mahnita. Pobrala komplimente za stil, kosu i ples (od različitih pripadnika muškog pola :020: ). Smor na poslu i dalje traje, samo što sam sutra prva smjena, pa se nadam da će mi brže proći vrijeme.
  • narcisa
    Profesionalac
    Profesionalac

Bilo mi je baš fino vanka, usjela sam čak da promjenim dvije riječi sa novom simpatijom, iako on nema pojma ko sam ja, sad imam šlagvort da mu kažem ćao kad ga sretnem :020: . Umorna sam kao 2 psa, ali sam nekako i srećna.
    76/91 UH-dan
    D: banana
    R: picaaaaaaaa s gljivama, mljac, mama pravi
    V: tipujem na mafin i milku

Juče je def bio dan bez hranjenja,pogotovo normalnog. U toku dana sam pojela još šaku ribica bambijevih. Izbor kriminalan, al su one izazivale iz prostorije pored. Volim ih-volim.
  • narcisa
    Profesionalac
    Profesionalac

Juče za večeru ipak pica i malo krempite.
    Danas sukob s voćem
    77/91 V_dan
    tri mandarine, 2 banane, dve jabuke, badem

Zajunila sam da ne brljam do 91. dana, i želim da istrajem u tome. (znam da ću neđe zabrljati, samo ne znam kad i gdje..., ali moram da se tješim i koristim taktiku samoubjeđivanja)
  • Loptica90
    Amater
    Amater
    Pridružio se: pre 14 godine

od Loptica90 » pre 10 godine

Nemoj da se tešiš, već jednostavno samoj sebi reci: Nema brljanja! Imam taj UH dan kad ću moći da se počastim, i čekam taj dan. Skinula si tolike kilograme, i sama si rekla da se super osećaš, i sigurna sam da je zaista sjajan osećaj. Ali čini mi se da još sebi u glavi nisi napravila rez, i to me najviše plaši u tvom slučaju. Sve znaš, naučila si šta, kad i sa čim treba da se klopa, 71 dana si na dijeti i imaš 40 kg manje! Pa sve to zajedno treba da bude dodatni motiv da ne brljneš, već da planiraš. :)

Sad će da ispadne kako dolazim samo da kritikujem... Ali zaista sve ovo pišem iz najbolje namere.

Zapalo mi za oko ovo o novoj simatiji... Samo neka se nešto dešava! :wink:
  • bebe
    Amater
    Amater
    Pridružio se: pre 13 godine

od bebe » pre 10 godine

svaki dan po malo to je mnogo..tako se ja tesim dok bb ne dodje kuci..ahhaah
    ljubim te i dodji na caj da diskutujemo..
    Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring..
  • narcisa
    Profesionalac
    Profesionalac

Loptičice ja sam debelo preko 200 dana na dijeti :) Mora da je došlo do zasićenja organizma da ne kažem psihe, ali ne namjeravam da odustanem. Jeste naučila sam ja to šta, kad, kako treba, ali razum kaže jedno, a stomak drugo. Definitivno sam na un do nove godine, onda ide održavanje, pa poslije toga, nadam se, neki lagodniji, ali ne raspušteni, sistem ishrane.
    78/91 P-dan
    D:banana
    R: svinjin file (žilav i odvratan-kupovni), kupus i zelena salata, mala lepinja
    V: sirnica...

Eto tako saznala sam šta ću da brljam. Tata je sinoć donio puno pite, a nama voćni dan, umrla kad nisam. To je najdivnija pita na svijetu... Ovaj file je bio debakl. Ništa ružnije nisam stavila u usta milion godina. Tata je nekoliko puta kupovao i bio je super, sad kad sam ja odlučila da to pojedem -bljak. Baš i nije fazon. Pojela sam milimetar doslovno, a ostatak ću da bacim cukama. Poslije posla odoh kod drugarice, pa ako budem brutalno gladna poješću nešto kod nje, ako ima iz proteinskog asortimana.
  • narcisa
    Profesionalac
    Profesionalac

Naravno jela kod drugarice sir, pa kad sam došla kući oplela po sirnici. Baš sam bila gladna cijeli dan, i ne mogu da vjerujem da sam se toliko isfurala na buđavi svinjski file. Naravno osvanula sam i jutros gladna do kosti, pa sam odlučila da ubacim po koju užinu, i jedva čekam da uskočim u neki krompir kad dođe kući.
    79/91 S-dan
    U: šaka badema mandarina
    U: jabuka
    U:mandarine 2
    R: krompir u rerni, paradajz, ajvar i ako nađem zelena salata, kriška hljeba
    V: pola bez hljeba

Odlučila sam da ponovo pomjerim vodeni dan, tako da ću ga držati u subotu, da bih se ponovo uštimovala s mladim mjesecom. Moram nekako da se pokrenem, pa makar i gladovanjem. A baš sam htjela da brljam nehumano u subotu, kad krk eto vode.
    Skužila sam da sam totalno demoralisana, i da se svaki put trgnem kad me neko pohvali. Danas sam išla po neke papirušine, i bivša koleginica me ishvalila opasno. To mi vraća neku nadu da mogu da ugledam dvocifren broj. Prošli put kad sam odustala od dijete imala sam 104. Valjda me tada uhvatila neka kriza po sistemu "mogla bih i da uspijem", i onda sam se zbrčkala i poklekla. Moj problem je što ne vjerujem u sebe. To moram iz temelja da promjenim. Red, rad, disciplina-sparta!
    I da još jedna odluka je pala. Nema više nerealnih ciljeva. Moj novi cilj je da ovu kilažu održim do aprila 2015., a poslije šta bude. U međuvremenu ako bude minusa dobro i jest, ali plus ne smije da osvane ni pod tačkom razno. Ja sam dostigla svoj novogodišnji cilj, i ne treba da budem pohlepna i kažem aj još samo... Zadovoljna sam s postignutim, a ovih 20 kila, ako treba skidaću narednih pet godina. :mahalo:
  • sexy_cica
    Početnik
    Početnik

od sexy_cica » pre 10 godine

Joj nije mi drago sto ovo citam ali dobro je da si realna. Da kontas da se lako demoralises. Nastavi sa borbom. A tacno si pronasla uzrok a to je neverovanje u sebe. Kljuc nije u redu radu i disciplini (iako je i to jako vazno) vec u Ljubavi prema sebi. Kada stvarno sebe istinski zavolis promenices odnos prema hrani. Neces sebe kaznjavati vec ces za sebe birati najkvalitetniju hranu koja ti nece samo ispuniti zeludac vec ti dati i snagu. Ovako, mi smo svi robovi hrane. Zato i imamo visak kilograma. Svi ljudi moraju da jedu, ali nisu svi debeli. Sto bi rekli mudri ljudi..Neko jede da bi ziveo, a neko zivi da bi jeo. Eto u tome je poenta. Bas sam posmatrala navike mojih drugarica, poznanika,..imaju i oni obicaj da pojedu i slatko i popiju kafe sa slagom, i ostalo ali ne svaki dan i ne u ogromnim kolicinama.
    Istraj i dodji do svoje zeljene kilaze. :009:
  • narcisa
    Profesionalac
    Profesionalac

Znam ja sve to o hrani, bitnosti, važnosti i zdravlju, al ukusno je ukusno :D . Malo sam čupava ovih dana, sto nekih belaja safatalo. Važno je da sam ostala smirena, a usput i postala realna. Dan po dan...
    Hvala ti na motivacionom govoru :009:
    80/91 Uh-dan
    R: pica i lepinja (trka frka panika bez vremena i u rasulu)
    V: kontam da kupim neke košarice s vanilijom ili lapačinku- bila i palačinka i košarica i gratis kifla, pošto mi je ovo prijašnje ostavilo baš sladak ukus u ustima

Danas uopšte nisam gladna. Raduckam još danas i sutra, a crnjak je da samo ja radim sutra pošto je kod nas državni praznik. Haj, haj, kad mi legne honorarčić biće mi vauuu ludilo (khm taman da preselim pare u kovertu za kumovanje).
  • narcisa
    Profesionalac
    Profesionalac

81/91 V-dan
    2 banane, 2 narandže, jabuka, zrnevlja, pivo
    82/91 P-dan
    D: malo zrnevlja
    R: ćevapi, paradajz, zelena salata, luk, lepinja
    V:...?-čaša vina, komad kuglofa, malo ribica

Htjedoh da vodenam, ali želje ukućana su ipak ispoštovane. Starim ja, a u ljubav vjere imam.
    Poslednja izmena od narcisa u 23 Nov 2014, 20:56, izmenjeno 1 put ukupno.
  • pufnicaa
    Početnik
    Početnik
    Pridružio se: pre 10 godine

od pufnicaa » pre 10 godine

Ja sam malo jaknula,pa odmah na forum.I pravo kod zene koja drzi dijetu preko 200 dana.Naklon do poda.Svaka cast da tolikoj istrajnosti. :009:
  • narcisa
    Profesionalac
    Profesionalac

Pa kako je krenulo, biću bar još ovoliko :) Na vrijeme sam se udomno smjestila na forum i ne idem nigdje.
    Sinoć slavila rođu, drugarica mi poklonila kuglof. Mljac- obožavam i nju i njega.
    83/91 S-dan
    D: šolja mlijeka i kuglof
    R: krompir iz rerne, kriška hljeba, malo sira
    V: vazduh, vazduh i voda

Eto brljajući vikend iz mene. potrudila sam se da ostanem u granicama normale. Od sutra u nove radne i paradne pobjede. Slavim rođendan po svemu sudeći do nedjelje... Uspjela sam da ostarim hihihihihi. Valjda ću i sazrijeti do sledećeg rođa.
  • Treshnja
    Amater
    Amater
    Pridružio se: pre 13 godine

od Treshnja » pre 10 godine

Pa jel tebi bio rodjendan?? A s obzirom da ces ga slaviti do nedelje nisam zakasnila xexeex Srecan rodjus!!!
    I sitno sitno brojis do kraja ove runde!
    Ljubac i misli na tebe
    1. Cilj: 66kg
    05.10.2014. pocetak Unke 82 kg, 05.04.2015.kraj 71,7 kg
    11.05.2015. pocetak II kruga Unke 71 kg, kraj 67.8 kg
    2. Cilj: 62kg
    14.09.2015. pocetak III kruga Unke
  • sexy_cica
    Početnik
    Početnik

od sexy_cica » pre 10 godine

Srecan rodjus i od mene!!! :veseljak: Da si nam ziva, zdrava, vesela i fit! :hi-fi:
  • narcisa
    Profesionalac
    Profesionalac

Hvala hvala hvala. uf da uspjela sam da ostarim čitavu godinu otkad sam na forumu. :D
    84/91 UH dan
    D: vazduh-nisam stigla
    R: tri kifle-jedva stigla
    V:komadić rođendanske torte i jedna košarica s vanilom

Strava brzo mi prođoše ovi dani. Sutra opet voće, a kao da je juče bilo. Upravo sam provalila da sam negdje izgubila dan tj. preskočila brojanje. Nije ni važno :009:
Odgovori 2547 postova