Odgovori 9033 postova
Puževska dijeta (slike str. 3, 78)
  • Debeliccka
    Profesionalac
    Profesionalac
    Pridružio se: pre 12 godine

Re: Puževska dijeta (slike str. 3, 78)

od Debeliccka » pre 12 godine

Moravka, prevešću ti ja šta god hoćeš (ako je sa engleskog)..samo pošalji na pp ili na meil (daću ti meil) i pitaj šta hoćeš da ti prevedem...na raspolaganju sam ti maksimalno 8)
    Slika

5.11.2012.-74kg, 6.12.2012-67kg, 2.2.2013-62kg, 25.3.2013.-60kg, 6.5.2013.-59kg, 8.6.2013.-58kg, polovina juna 2013 - 57kg i posle toga 57kg sa povremenih 58kg na kratko...
  • tinčicaaa
    Početnik
    Početnik

od tinčicaaa » pre 12 godine

evo da i ja banem u tvoj dnevnik ko baba iz bolesti....
    za taj haccap...katastrofa!!!!ubilii su me u pojam sa svim mogucim zablicama koje sam morala ispunjavati u trgovini...i nekim tecajevima...toliko je bilo zanimljivo da nisam nista upamtila...hahahahahaha
    a sto se tice tog cika caka...jel se to moze i na unki primjeniti?
    svi su ludi za cikcakovanjem..... :D
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac
    Pridružio se: pre 16 godine

od dudank » pre 12 godine

UN već ima u sebi sadržan gotovo isti sistem, imaš normalan proteinski i skrobni dan, pa visokokaloričan UH, pa niskokaloričan vitaminski... dva u jedan. :)

Mršavićka, ne kradi mi 'leba, hahahh! :)
  • Teta Neda
    Amater
    Amater
    Pridružio se: pre 13 godine

od Teta Neda » pre 12 godine

Moram ti 'prijaviti' da sam otisla u market i pregledala svako maslo koje imaju. I fakat nema tuzlanskog. Ako ti sta moze pomoci, imaju od nekih drugih proizvodjaca iz BH. Pa bih ti mogla kupovati jedno po jedno i slati da probas :)
    Slika
    Moje fotke u trudnoci (lozinka- trudnjaca): http://s1303.beta.photobucket.com/user/ ... /TRUDNJACA
  • Debeliccka
    Profesionalac
    Profesionalac

od Debeliccka » pre 12 godine

Ništa onda Dudo...Povući ću ponudu ako treba, ti prevodi sa eng na srpski a ja ću posle da konvertujem na šatrovački ako nekome treba..(or just for the fun of it...)
    8)
    Slika

5.11.2012.-74kg, 6.12.2012-67kg, 2.2.2013-62kg, 25.3.2013.-60kg, 6.5.2013.-59kg, 8.6.2013.-58kg, polovina juna 2013 - 57kg i posle toga 57kg sa povremenih 58kg na kratko...
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

Nedo, luda ženo, zašto si se maltretirala!!! :shock: Stvarno si srce!!!!! :31: Hvala ti mnogo na informaciji - mm nije našao ni jedno jedino poslednjih nekoliko puta kad je bio (on ide češće nego ja), a svekrva praktično više i ne silazi u grad, pa nismo mogli nju da angažujemo. Ako te ne mrzi, napiši mi samo gde si videla da uopšte ima bilo kakvog... pa će ala isprobati sve proizvođače. :D

Mršavićka, nema izvlačenja sad kad si se ofirala da dobro znaš engleski, hahah, još bih mogla i da te uhapsim da mi pomažeš (trenutno se borim s nekim čudovištem od teksta... mislim, svrati... na kafu :roll: ).

Danas s klopom lagano pošto izlazimo u provod, nećemo da nam ispadnu stomačići... a treba ostaviti i prostora za :pivo: :

D: jogurt + dodaci (prekiselio mi se kefir :( )
    R: nekoliko ogromnih čvaraka, parče sira, vrlo malo salate
    U: verovatno isto
    uveče - pivce
    kasna večera... šta zateknem :)
  • jasminaw
    Početnik
    Početnik
    Pridružio se: pre 13 godine

od jasminaw » pre 12 godine

Sve za stomacic,ili bolje receno za ne stomacic i pivce :pivo:
  • exotic
    Početnik
    Početnik

od exotic » pre 12 godine

Kakvi su ti to dodaci koje stavljas u jogurt?

I moram da te pitam jos i da li atkins utice negativno na probavu? Moja je ionako nikakva :D Ali mislim da ne bi trebalo biti problema zbog povrca i ogromnih kolicina vode koje pijem.
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

Jaco, ta dva je teško pomiriti ("ne stomačić" + pivce :16: ), ali trudim se koliko mogu! :pivo:

Dodaci su mi laneno seme i pečeni kvasac (može i susam, ko voli), pa u to ubacim neke lepe slane začine iz mlinčića, beli luk u prahu, kari... kompletan doručak, a izuzetno je dobra kombinacija za zdravlje. :)

Što se tiče probave - dokle god jedeš dovoljno povrća, ne ukidaš sebi masnoće i ne preteruješ s mesom, nema šanse da ti se pogorša, može samo da se popravi. Skrob je uglavnom taj koji usporava rad creva. (Sramota je reći, ali ja zaglavim WC 2-3 puta dnevno. :roll: )
  • AnaV
    Profesionalac
    Profesionalac
    Pridružio se: pre 15 godine

od AnaV » pre 12 godine

Kakav je to problem sa puterom? Nisam razumela, ili nisam pročitala, kada se tvoj dnevnik vrti kao na trai! Ne znam dali ste nekad koristile ta elika pakovanja putera za spremanje i prženje hrane. To je nekada bilo i ja sam baš koristila,. Sada to uopšte ne vidim baš nigde. Znate li o čemu pričam?
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

Anči, ovo je maslo, to je drugi proizvod (prečišćen buter, tj. sam koncentrat mlečne masnoće).

S pakovanjima ne znam kako stoji stvar, buter odavno kupujem na meru. :)
  • majkomila
    Početnik
    Početnik

od majkomila » pre 12 godine

Mnogo fina stvar za przenje,koja ne stvaratoliko mnogo slobodnih radikala pri visokim temperaturama, je ulje iz koscica grozdja.Moze da se koristi i neprzeno,naravno,i ima jako slican ukus odicnom suncokretovom,a od svih ulja najpristupacniju cenu.Cisto,ako nekome bude od znacaja.
    Sve prolazi ,samo dela ljubavi ostaju!
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

Maslo ima još višu tačku dimljenja od ulja od semenki, 252°C. Pre sam i ja koristila grožđano, ali je maslo ukusnije. :oops:
  • majkomila
    Početnik
    Početnik

od majkomila » pre 12 godine

A mi jadni sto ne smemo laktozu... :evil: :D
    Sve prolazi ,samo dela ljubavi ostaju!
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

Nema u maslu ni trun laktoze, ono je 100% masnoća kad je dobro prečišćeno. :)
Odgovori 9033 postova