KPJ, ti ih jedeš s jogurtom, to je skroz druga priča. Dokle god tebi fino ide skidanje kilograma, ne razmišljaj o tome, mi sad kod Boki tražimo koja sitnica joj koči proces.

Anči, slažem se u potpunosti, to je divan i važan deo života, i svakako da ima veze i sa mentalnim i sa telesnim zdravljem.

Lek za svašta!
Krupna, dobro je to sa slou moušnom, hahah.

Treba negovati taj sport, pa makar i u usporenoj verziji.

Majkomila, kuku, ide proleće, treba se udenuti u pantalone!

Šalim se, kod mene je drugi problem, to što se od skroba sva nadujem, pa samu sebe ovde javno išutiram kad god pregrešim. Idealno bi bilo kad bih pojela neko testo ili mahunarke jednom nedeljno i da mi to bude mera, ali

ne može da se uzdrži.
Veliko dete je danas završilo sa ovom turom ispita, potrefila ga je prehlada usred roka i još mu se nešto i preklopilo od obaveza, pa je morao malo više da ostavi za april nego što je planirao, ali uspeo je da izgura svoj štreberski prosek, ljubi ga majka, hahah.

Ja nisam bila tako dobra, opet sam juče pojela jedno kiselo mleko preko planiranog i stvarno je vreme da neko raspali po meni.

Zakasnila sam s pečenjem sejtana, pa umesto da ga pojedem uz šniclu, imala sam treću večeru... upisaću u jučerašnji jelovnik, pa će i da se vidi.
D: 2 jabuke
R: begova čorba, salata
U: kefir + dodaci
V1: manja šnicla, salata
V2: sendvič od sejtan hlepčića (sir, salata), čaša mleka ili kis. mleka