Krupna, čak i pod pretpostavkom da je takav test validan, on nema nikakve veze s dijetom, nije mu cilj da nađe koje nas namirnice goje ili ne goje. Pročitaćeš npr. i da su neki premršavi ljudi "uspeli da se ugoje" zahvaljujući njemu. Taj deo je isključivo u glavi.
Anči, oni rade nešto što zvanična medicina ne priznaje kao važeću metodu (tj. tačno je da se isti taj IgG test radi u sklopu nekih drugih i obimnijih ispitivanja, uglavnom vezanih za alergije, ali sam po sebi ništa ne govori), ali najgore je to što sinoć rekoh, ljudi odlaze s tim "nalazima" ubeđeni da su iskontrolisali svoje zdravlje.
Rašo, gledaj to pozitivno, recimo da si kupila jedno korisno životno iskustvo.

Ja sam juče malo nadrljala s temperaturom, u stvari mi već tri dana nije dobro, pa sam sinoć dala sebi za pravo da opet malo ljubavišem s dvopekom (nisam mogla nikakvo meso, uzela sam bukvalno nekoliko zalogaja), plus sam pila nešto protiv temperature što je imalo u sebi aspartam, pa sam se probudila divno naduvena. Danas nemam izgovor, nastavljam gde sam stala.
D: kefir + dodaci
R: mlad sir, salata, 1 kuvana cvekla
U: 2 ćevapa
V: umesto šnicle 5 ćevapa, salata + mleko ili jogurtNapomena - ćevapi su stvarno bili malecki.