angellica napisao:a koju li aktivnost izabrati? ja bih ovakva fragilna sva najradije na pilates, ali ne znam koliko on efekta ima na mršavljenje
PaunovoPero napisao:Znas sta Gigce...ako tako nastavis,nista od mora ove godine!Pa kako da Mimoza pusti takvog dasu na plazu
al dođe ja danas na posao i šta zateknem ... Mima već gleda aranžmane za more ... a kako sam ja veliki neljubitelj sunčanja i čvarenja na plaži rekoh biraj lokaciju sa dooobrim fitnes centrom.lasata napisao::16: E ludo Perce... Ako ipak dodje ti trci ispred njega i upozoravaj narod... Fitnes manijak na plazi... I molim te organizuj hitnu pomoc koja ce polako da vozi za Giletom i da kupi one zene koje su pale u duboku neosvest...
PaunovoPero napisao:To je najmanji problem...drug mi radi u Hitnoj(inace je kao Dr.Haus)...nego,plasim se drugacijeg ishoda...Dodjem ja do plaze..i vidim stotine ljudi radi vjezbe prateci Gigce,koji stoji uz samu obalu![]()
![]()
![]()
![]()

pa ostane tamo par meseci 

Skoro sam na tv-u gledala emisiju o tim kampovima u Americi. Ljudi sa viskom kg idu tamo, imaju propisan rezim ishrane i fizickih aktivnosti
Nekome je i dalo rezultata 
Uff,... uvek mi je prvih nekoliko puta tesko..samo to da prebrodim.

marrayya napisao:nadam se da ce i u meni da se propudi nesto, i da cu i ja da postanem "fitnes manijak" kao Gile

Nadam se da ce i sad da bude tako 

Znaš da ovo i ne bi bila loša ideja.Ugodno sa korisnim.Vidi koliko nas si okupio u forumu.

Korisnika u ovom forumu: Vanja i 16 gostiju
Copyright 2017 © Dijeta.net. All Rights Reserved. Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Limited.