PaunovoPero napisao:Gigce,pozdrav za vas dvoje od mene!!!Daj bre slikice nabaci,da vidimo kakav si"utegnut")
anika napisao:Novi sam clan i odlucila sam se za UN. Verovatno ce mi trebati neke smernice, pa kako vidim tvoj kolosalni dnevnik, nadam se da nece biti problem da zapitkujem malo. Jos da imam takav karakter... Svaka cast!
E za pocetak, da li smem da jedem kacamak od kukuruznog brasna i kukuruznog griza?

nego me interesuje, gde su one zene kojima si bio trener? Jel i dalje praznuju?
mislim da je pilates u kombinaciji sa body toning-om dobitna kombinacija, taman se misici izduze na pilatesu... veeelikiii kiss od mene 

mnooogooo znaci kad imas nekome da se obratis za ishranu i za FA, 2 in 1 

. A teretana ispred nosa, drzi moj komsija
.

a da postigneš rezultat t.j. da se stešeš i da se doteraš uz njegovu pomoć o tome sigurno nije razmišljao da bi mu možda bila i reklama

laura napisao:Imam jedno pitanje ,znam da u proteinskom danu ide parce hleba za rucak ,danas sam pojela malu integ,kajzericu ima oko 80 gr.Jel to greska tj koliko gr hleba treba pojesti
Pozzz,Gile
Selma napisao:No dobro Giga...nego, gdje je tvoj tiker, ja hocu da se divim

covece posle skoro 20god ti stajes u svoje odelo! Sta bih ja dala da se uvucem u svoje farmerke od pre 10god
nego, cekamo mi te slicice sa proslave pa da mozemo da te jos malo hvalimo
svaka cast!Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 2 gosta
Copyright 2017 © Dijeta.net. All Rights Reserved. Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Limited.