Odgovori 9479 postova
GIGA UN gnjavnik
  • anika
    Početnik
    Početnik
    Pridružio se: pre 14 godine

Re: GIGA dnevnik - GIGA dijeta - GIGA nada

od anika » pre 14 godine

Novi sam clan i odlucila sam se za UN. Verovatno ce mi trebati neke smernice, pa kako vidim tvoj kolosalni dnevnik, nadam se da nece biti problem da zapitkujem malo. Jos da imam takav karakter... Svaka cast!

E za pocetak, da li smem da jedem kacamak od kukuruznog brasna i kukuruznog griza?
  • 314pezos
    Urednik
    Urednik
    Pridružio se: pre 16 godine

od 314pezos » pre 14 godine

PaunovoPero napisao:Gigce,pozdrav za vas dvoje od mene!!!Daj bre slikice nabaci,da vidimo kakav si"utegnut" :))

Hvala na pozdravu a biće i slikica jer čekam da se klub izrenovira do kraja pa da bude i koja fotka dok vežbam u klubu.

anika napisao:Novi sam clan i odlucila sam se za UN. Verovatno ce mi trebati neke smernice, pa kako vidim tvoj kolosalni dnevnik, nadam se da nece biti problem da zapitkujem malo. Jos da imam takav karakter... Svaka cast!

E za pocetak, da li smem da jedem kacamak od kukuruznog brasna i kukuruznog griza?

Hvala Anika na čestitci a što se tiče karaktera nadam se da ćeš i ti izgraditi svoj uz naravno našu pomoć.
    Palentu (kačamak) možeš jesti na UH dan.
    Slika
    Slika
  • Natalija
    Početnik
    Početnik
    Pridružio se: pre 17 godine

od Natalija » pre 14 godine

Eto Gigo, to mi je plan. Malo sam se aktivirala opet kod kuce, da se ne brukam tamo na testu :D
  • 314pezos
    Urednik
    Urednik

Samo napred Nato će se vrneš u top formu do leta :headbang:
    Slika
    Slika
  • tamarica85
    Amater
    Amater

od tamarica85 » pre 14 godine

Ma ti gigo vec imas ufuran plan ishrane i odrzavanja/skidanja kilaze, ne brinem se ja za tebe :) nego me interesuje, gde su one zene kojima si bio trener? Jel i dalje praznuju? 8) mislim da je pilates u kombinaciji sa body toning-om dobitna kombinacija, taman se misici izduze na pilatesu... veeelikiii kiss od mene :009:
  • 314pezos
    Urednik
    Urednik

Damice su i više nego dobre, doduše grdno se muče u ovim silnim praznicima a pogotovo što se u njihovim kućama baš dobro jede te su prisiljene dobro kuvati, al dame i pored svih prazničnih nedaća beleže minus i obe su na -7 od početka UN dijete, sigurno bi bilo i više da nije bilo proteklih praznika, al jako me raduje njihovo veliko zadovoljstvo jer ovo su im prvi značajni minusi kako mi obe tvrde za zadnjih skoro 20 godina kako se trude da smršaju. :D
    Slika
    Slika
  • tamarica85
    Amater
    Amater

To je odlicna motivacija da idu dalje! A kraj takvog instruktora, nema sanse da ne doguraju do cilja :) mnooogooo znaci kad imas nekome da se obratis za ishranu i za FA, 2 in 1 :)
  • 314pezos
    Urednik
    Urednik

Hahhahhaaaaaa ovo ti je mlogo dobro ... Instruktor 2u1 :16:
    Slika
    Slika
  • tigrica
    Amater
    Amater
    Pridružio se: pre 17 godine

od tigrica » pre 14 godine

Joj Bre @gigo kad god se tebe setim uvek me grize savest, sto ne idem u teretanu :oops: . A teretana ispred nosa, drzi moj komsija :nasilan: .
    Pocinjem ozbiljno da razmisljam o ponovnom odlasku i to sve sa trenerom, malo mi je problem finasijski, duplo je skuplje sa trenerom ali probacu bar na 2-3 meseca.
    Mislila sam da malo smrsam jos 5-6 kg pa da krenem u teretanu, mozda prvih mesec samo kardio, traka, eliptik, bajs a posle vezbe sa trenerom. :)
    Ideje su tu da se i ostvare, zar ne. :D

Bravo za FA. Nije lose da se malo zategnes pa posle da opet krenes sa -kg. :)
    Pocetak-04.05.12 -protekal
  • 314pezos
    Urednik
    Urednik

Izeš komšiju ako nema popust za komšinicu :03: a da postigneš rezultat t.j. da se stešeš i da se doteraš uz njegovu pomoć o tome sigurno nije razmišljao da bi mu možda bila i reklama 8)

Taj izgovor da čekaš da skineš još koje kilo mi zvuči u prevodu "nema šanse da me vidi teretana" već se pakuj oma i pravac teretana i sigurno da bi išla prvih mesec samo na kardio sa blagim vežbama zagrevanja pre kardia i istezanja posle a za to ti sigurno ne treba trener za svaki dan već da ti da jednom upute i kraj a to može komšija, komšinici da učini.

Što se tiče minusa, lično ga više i ne jurim jer mi je trenutno bitno moje lično stanje sa kojim sa i više nego zadovoljan a ako ga i bude desiće se vremenom.
    Slika
    Slika
  • laura
    Početnik
    Početnik

od laura » pre 14 godine

Imam jedno pitanje ,znam da u proteinskom danu ide parce hleba za rucak ,danas sam pojela malu integ,kajzericu ima oko 80 gr.Jel to greska tj koliko gr hleba treba pojesti
    Pozzz,Gile
    Strpljen spasen
  • Selma
    Početnik
    Početnik
    Pridružio se: pre 14 godine

od Selma » pre 14 godine

No dobro Giga...nego, gdje je tvoj tiker, ja hocu da se divim :)
    U ruci nosim karte za provod, i vedro vrijeme na licu svom...
  • 314pezos
    Urednik
    Urednik

laura napisao:Imam jedno pitanje ,znam da u proteinskom danu ide parce hleba za rucak ,danas sam pojela malu integ,kajzericu ima oko 80 gr.Jel to greska tj koliko gr hleba treba pojesti
    Pozzz,Gile

Dozvoljeno parče integralnog hleba je oko 50 gr al razlika do 80 gr neće uticati na tok dijete ako se ta količina ne ponavlja svakodnevno 8)
    Selma napisao:No dobro Giga...nego, gdje je tvoj tiker, ja hocu da se divim :)

Nema mog tikera jer nisam na dijeti, al da si pročitala malko unazad videla bi da variram oko 121-122 kg

Evo sad dođoh sa slave gde se krkalo od 2 sata pa do skora, doduše nisam ništa preskočio al sam i pojeo najmanje od prisutnih al me od današnjeg dana nešto jako raduje ... neko čuva svadbeno odelo (ma imam ga i ja) al niko kao i ja nije sačuvao svoje odelo sa maturske večeri ... e vala uskočio sam u te pantalone i sako isprobavajući šta da obučem za slavu (al nisam to nosio večeras) tako da sam se malko vrnuo u 1982-u, eh kad je to bilo, a tek kakva je to žurka bila ... uh bila i neponovila se, 5 dana me glava bolela :D
    Al odluka je pala, pošto u subotu imam sledeći tandrbal, t.j. moja prijateljica slavi 20 godina poslovanja njene firme te sam odlučio da obučem to matursko odelo (piše neki Pierre Cardin) te će bidne i neka fotka u subotu 8)
    Slika
    Slika
  • PaunovoPero
    Amater
    Amater

Re: GIGA dnevnik

od PaunovoPero » pre 14 godine

E pa Gigce,svaka cast za matursko odijelo!Hocu slikice da postavis od te veceri,samo da znas !!!!
    "AKO NE SAD,KAD CU?AKO NE JA,KO CE?"
  • tamarica85
    Amater
    Amater

Re: GIGA dnevnik

Wow Gigo! :headbang: covece posle skoro 20god ti stajes u svoje odelo! Sta bih ja dala da se uvucem u svoje farmerke od pre 10god :oops: nego, cekamo mi te slicice sa proslave pa da mozemo da te jos malo hvalimo :009: svaka cast!
Odgovori 9479 postova