@PhoeniX - u drugom mesecu UN dijete mozes da drzis mene...

makalena napisao:24l05 - 85/91-Uh dan bih zamenila menom, onda bih drzala 86/91 vocni dan i na kraju 87l91 zadnji vodeni dan, da li cu uspeti da preguram ova 3 dana? Znam da to najvise zavisi od mene ali da li je neko imao ovakvo iskustvo?
makalena napisao:Spremala bih sutra pilece batake pa se pitam da li da ih dinstam ili da ih gurnem u rernu? Sta je bezbolnije?
PhoeniX napisao:Na pochetku dijete sam bila jako troma, idem na ples dva puta nedeljno, ponekad svratim i u teretanu, ali se i dalje na plesu osecam tromo i sporo ... bavim se plesom vec 7 meseci, teshko da je u pitanju manjak forme ... ne znam, kao da nemam snage ... a ochekivala sam da sa skidanjem kilograma ide i lakshe kretanje itd...
jel mozhda u pitanju gubitak mishicne mase? jedino mi sad to pada na pamet...![]()
314pezos napisao:Osećaj tromosti i gubitak mišićne mase ... ako se baviš plesom 2 puta nedeljno i povremeno odlaziš u teretanu, teško da imaš gubitak na mišićnoj masi, a osećaj tromosti može da bude iz ko zna koliko razloga, ako si troma samo na plesu a van plesa si sasvim ok, onda te generalno atmosfera na plesu ubija a ne dijeta.
Ja do sada nisam stvarno čuo da je neko gubitkom kilograma bio trom ... pa ni ja, sestro slatka ja letim
Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 9 gostiju
Copyright 2017 © Dijeta.net. All Rights Reserved. Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Limited.