Raznog pisanja kod mene, a ja u teškoj gužvi. Elem u neim sam obavezama, honorarni poslić

, sreća na nivou.
Loptice, znam da ste sve vi upravu. Znam, i to i jeste problem. Mislim, nije da jaa ne jedem salatu (mislim volim salatu), ali ne mogu da zamislim da jedem samo nju. Hljeb se kod nas tradicionalno tačuna kao dodatak uz hranu, salata isto, pa samim tim salata ne može da mi bude glavno jelo. Hljeb već nekako i mogu sam da jedem. Što se tiče ostalog povrća, neko volim više neko manje, neko uopšte ne volim, ali i ja ga na silu pojedem...Hvala na dobrim namjerama, i tebi i Dudi i Mrši
Sexi Cico, dnevnik jeste istinito nazvan. Ja stvarno jesm bila srećna (i sada sam) i debela, sad sam samo manje debela. Nikada nisam bila kompleksaš, niti sam primala srcu zle komentare. Kad sam bila dijete (možda 5 godina), klinci iz komšiluka su mi pjevali onu pjesmicu debela-debela... Prvi put sam oplakala, i onda sam razmišljala o njihovoj zlobi, a ne o svojoj deblinji. Kad bi neko pokušao da mi otpjeva to, ja sam ih zvala zarđalim iglama. Jako rano mi se stvorio sistem za odbrambeni mehanizam. U osnovnoj školi nikome nije padalo na pamet da me proziva, a bogami ni kasnije u životu. Jedina osoba koja je pokušavala da mi nabije kompleks je moja baka, koja to nije radila iz loše namjere, ali je stalno pominjala kako treba da smršam i bla bla. Te njene izjave su u meni rađale smo kontra rezultat. To su jedini periodi kada sam izlazila iz kuće i sa nekim revoltiranim stavom jela sve pred sobom.
Na ideju da odem na dijetu sam sasvim slučajno došla. Nije bila stvar izgleda, moranja, tuge... Jednostavno iz dosade. Nezaposlena sam i imam svo vrijeme ovog svijeta. Čačkala ja tako po netu i pomislim da bih baš mogla da vidim kakva sam to ja kad sam mršava. Proces i dalje traje. Svima je drago što mi dobro ide, mislim 40 kila se vidi iz svemira, i podržavaju me. U glavi se za sad nije ništa promjenilo. Ja sam i dalje ista ja, družim se sa istim ljudima oblačim se u istom fazonu, samo to izgleda mnogo ljepše. Kad sam okačila one slike
paradajz, prvi put sam sbe vidjela onako kako sam izgledala. Sa ove tačke gledišta suočavanje sa tadašnjim stanjem me zgrozilo, ali kad sam imala toliko kila ja sebe zaista nisam vidjela tako.
Nadam se da sam bar donekle odgovorila na tvoje pitanje. Mogla bih da pišem još sto redova, ali nejmam vremena

.
Trešnjice - vidiš kako hazbend ima dobar ukus, čim je u tebe zaljubljen
70/91 P-dan
D: dve mandarine
R: piletina, gljive, paradajz, hljeb
V: pivo...