gigo znas li gde mogu da nadjem proizvode od aronije(ruska borovnica) sokove,dzemove....nigde ne mogu da pronadjem nista o tome ,ako znas molim te javi mi..
Hvala svima na poseti al se ja nešto smorih (al taki sam ja uvek pred novu godinu) pa ništa od pisanija kod sebe u dnevniku al u suštini ništa novo jer ja ko ona pesma "kuća-poso" samo što je kod mene kuća-teretana-poso i tako u krug
Sorry narode što me nema ... u jako sam velikoj gužvi pa jednostavno ne stižem a i kad se pojavim kući onda sam već tako mrtvosan da mi nije do računara ... proće frka za koji dan i eto mene
Najjači samo ostaju i nikada se ne daju, svome Bogu veruju i svima prkose Najjači samo ostaju i nikad se ne predaju, najjači samo veruju u zakon pobede!!!
365 puta od prošlog januara pa do sad, neko je zevao u svojoj pidžami a nije ni znao da je toliko mnogo u stanju da zeva. 365 puta od prošle godine pa do sad, neko je bio gladan i uzeo da ruča. Isto toliko puta pa sve do sad: umivao se, prao zubiće, tuširao, žmurio i gledao. I nije mogao da predpostavi da je u svakom od tih 365 dana neko za njega nešto lepo poželeo ... hvala Vam dame moje na divnim čestitkama