gaga-buca napisao:Nesto htedoh jos reci u tvom dnevniku al sad da me ubijes nemog' se setim
MOraćeš da u ishranu uvedeš beli luk, dosta bela luka ... on osvežava memoriju
KPJ napisao:Nego kako tebi ide novi tip prehrane i FA?Jel sada nabijas misicnu masu ili ima i smanjivanja kilaze?
MIšićna masa t.j. kilaža u plus ali su pojedini obimi (a za mene bitni) u mali minus a pojedini bome i u plus.
Naja napisao:Ma jel to naš Giga štogod zgrešio

Cc...ccc.cc..ccc
jel smem samo malko....

Uf...
Najo, ugojićeš se koliko si se nasladila, osetio sam ti to po uzdahu
Misha79 napisao:Ne dirajte mi Gigoslava... Obzirom koliko je znoja ostavio na Orbiju i u teretanici, njemu je oprošteno, pa taman da je poj'o celu pekaru u zalogaju...

Hvala ti najviše na svetu Mišo što me braniš, al nemoj da im osporavaš to pravo jer im ni ja to ne osporavam i apsolutno zaslužujem svaku reč grdnje pa i mlaćenje ... dame moje samo izvolite dalje, udrite po Gigi
Narednih par dana će jelovnici biti bogatiji jer su nam u gostima Mimini roditelji t.j. moj dragi tast i moja najdraža tašta ... tek toliko da se zna da ima i zetonja koji obožavaju svoje tešte.
05.12.2010 GIGA diet - dan 45
D: Integralni hleb sa semenkama, namazni sir, praška šunka, jogurt 1%mm
FA + Whey nakon treninga
R: krem čorba od pečuraka (ne iz kesice), juneći gulaš sas rezanci, kupus salata (ja brez lebac)
V: tunjevina sa ljubičanstvenim lukom, malo bela luka, bosiljka i ostatkom rezanaca od ručka
FA: fitness klub (1:15h kardio, 2:25h sprave snage)zverka49 napisao:Gigo, vidim lepo ti ide.
Ja bih htela opet da vodim dnevnik,samo neznam kako da ga aktiviram.Molim te pomozi.

Zdravo Zverkice i hvala ti puno a što se tiče dnevnika pa to je najmanji problem ... kako si ušla u podforum dnevnici i vidiš ih sve na gomili u levom gornjem delu imaš taster "NOVA TEMA" tu klikneš uneseš naziv tvog dnevnika, u delu za poruku se lepo predstaviš forumu kao i prvi put što si uradila i to je to