Bokac, vala joj je i bio red.

Još mi je apstraktna pomisao da je možda sve rešeno posle ovolikih godina, trebalo bi da počnem da se privikavam na to.
Mršavićka, fala i na čestitkama i što veruješ u mene.

Bar mislim da neću preterano ubrljavati, uf, nema ništa gore nego kad ti presedne praznik zbog vage sutradan. I na to ću misliti sve vreme.
Sinoć sam bila prilično dobra, jedini brlj bio mi je malo parče pogače, nisam mogla da odolim da ne probam vruću pravo iz rerne, ostalo je sve bilo pod kontrolom - belo meso, prilog od sira i susama, razne salate. Popila sam antihistaminik čim sam došla kući, da bar malo neutrališem tu pogaču, i danas sam ustala s viškom od zadržane vode, ali lice mi nije naduveno.

Voda će valjda spasti u toku dana.
Večeras nameravam sve da jedem, ali pomalo. Dolazi nam društvo da slavimo zajedno, pa smo svi svašta nešto naspremali, to je grehota ne probati, samo će trik biti da ostanem na nekim normalnim količinama. Slatkiše niko ne voli, pa ih neće ni biti, umesto kolača smo napravili domaći ajerliker ako nekome baš dođe da se zasladi.

Za dete blaža varijanta, kao preliv na voćnoj salati, za odrasle malo jača.

Sad u finiš sređivanja kuće, pa sebe...
Svima vam želim od srca dobro zdravlje i ispunjenje svih bitnih želja u 2013, i da mi se sve lepo provedete!