KPJ napisao:Gigo, jesi sada na odrzavanju ili si ovu dijetu sam osmislio i pravis kombinaciju UN-ke, redukcione i DMD? Posto si vec 28 dana na ovu novu dijetu, koja je promena nastala kod tebe, za obim sam procitala jer si usao u farmerke i cestitam ti ali sta je sa kilazom, sa kontrolom krvne slike.
Jeste to je moja kombinacija i trudim se da uklopim pravila šta posle UNke, malo dmd a redukcija, pa redukovati ovo što jedem je smešno već bi trebao da povećam proteinski unos ali mi nikako ne ide i to mi je najveći problem jer na ovu moju fizičku aktivnost bi trebao da imam ne 2 x već i 3 x veći unos proteina od ovog što ja unosim. Pošto je fizička aktivnost izuzetno aktivna otprilike 5-6 dana u nedelji obimi negde idu dole negde idu gore kile malo idu gore malo idu dole a u suštini stoje što me uopšte ne sekira niti se opterećujem tim, ono što mi je najvažnije a to je moje više nego dobro psihofizičko stanje. Krvnu sliku ja radim na nekih svakih 6 meseci od početka dijete u septembru 2008 i ona je malte ne ista jer sam imao i pre fantastičnu krvnu sliku bez obzira na tonažu koju sam imao i kile koje sad imam, ono što se malko pomerilo u odnosu na 2008-u je pritisak koji je malko opao.
KPJ napisao:Iz aviona se vidi da si navucen na FA, ali zanima me ko ti je odredio ovaj tempo fizicke hiperaktivnosti, trener ili ti sam?I jos nesto, kad si poceo sa FA u teretani kakav je bilo osecaj prvih mesec-dva?
Ovakvu i još žešću fizičku aktivnost sam davnijih dana imao i onda sam po zatvaranju jedne teretane gde sam išao niz godina jednostavno prestao da vežbam, nekako se krenulo drugim tokom, nekretanjem, posao koji je bio sedeći, pušenje, krkanje i sve to u duži vremenski period koji je morao da rezultira do mere sa kojom sam počeo. Ja fizičku aktivnost sprovodim negde od maja prošle godine, doduše u kućnoj varijanti jer sam sebi napravio neki mali fitnes klubić i tu sam sebe polako al sigurno maltretirao (ima negde u dnevniku i slike iz tog prostora) a prelaskom u stan se malo zapostavilo vežbanje do smo se nameštali al kad se krenulo, krenulo se pa i stiglo do fitnes kluba kojih u okolini stana imam koliko hoćeš. Program vežbi je privremen i trenutno se kombinuje kardio sa serijama na spravama snege koje su samo prelazni period jer očekujem u narednih 3-4 meseca da se vratim na ono što sam davnijih dana radio t.j. na tegove iz benča (čitaj sa klupe). Pitaš za osećaj u prvih mesec dana, rekoh već da mi je psihofizičko stanje više nego dobro i to treba da ti bude glavni pokazatelj.
18.11.2010 GIGA diet - dan 29
D: Ovsene sa brusnicom u jogurtu 1%mm
R: Jedan par roštilj kobaje (bio još jedan al nisam mogao a trebao sam), kornišoni krastavci, 1,5 parčeta tost hleba
V: Paradjz čorba sa jajetom, sir, krastavci
FA: fitness klub (1h kardio, 1,5h sprave snage)