More, treba njih po goozi što krkaju praškove i ostala čuda.

Meni je drago što moje dete godinama vežba, nije to ni klasičan bodi bilding, ima dosta drugih korisnih elemenata, ali mi nije drago to veštačko pumpanje. I to su stvarno mišići koji brzo spadaju, čim se prestane s takvom ishranom, jednostavno nisu prirodno izgrađeni. Kad je mišić u toj fazi "gladi", tj. posle vežbanja, tačno je da mu treba dati proteinsku hranu kojom će da se dopuni, ali ti njihovi mišići su kao kljukane guske... ma neprirodno.

Za masne naslage definitivno pomaže kardio, to već mogu iz prve ruke da potvrdim.

Jesam se zapustila najstrašnije na tu temu, ali godinama, baš godinama bila sam maksimalno fizički aktivna, i vežbe snage nikad mi nisu topile salo... nego igranje, i to u nekoj mojoj varijanti koju sam razradila, recimo da ima dodirnih tačaka s jogom (disanje, zategnutost i čak mirovanje određenih mišića), e, to kad odradiš, osetiš kako ti se i sama koža topi, a kamoli masne naslage.

Olenjila sam se, retko kad to odradim (trenutno i ne mogu

), bila sam pre neku godinu krenula ponovo s tim i stala... sad s mene pa na uštap, a svesna sam koliko mi prija i koliko gubim što to preskačem. I za to valjda mora čoveku da klikne u glavi.